Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Alarmujúce zábery: UFO spozorované na Žitnom ostrove, neznámy objekt zachytený na videu
Zdielať na
Video

Alarmujúce zábery: UFO spozorované na Žitnom ostrove, neznámy objekt zachytený na videu

Zdroj: Gianluca Carenza/Unsplash

Pozorovanie UFO na Slovensku.

Scott C. Waring je v súčasnosti jedným z najznámejších odborníkov na UFO a lovcov neznámych lietajúcich objektov na svete a neodpočíval ani počas Vianoc. Blogerovi a vlogerovi sa dostala do rúk nahrávka, ktorú mu poslal jeden z jeho čitateľov. Na nasledujúcom videu je zachytený letiaci objekt, ktorý preletel nad Las Vegas na Vianoce. To by mohlo podporiť Waringovo skoršie tvrdenie, že niekde v Las Vegas by sa mohla nachádzať základňa UFO.

"Môžete jasne vidieť, ako sa vznáša na oblohe a potom sa náhle otočí o 90 stupňov. Práve tento pohyb jasne naznačuje, že plavidlo je inteligentne riadené a je dielom mimozemšťanov,"

- napísal na svojej stránke.

Na Vianoce neboli pozorovania UFO hlásené len zo zámoria: boli zaznamenané aj u nás na Slovensku. Niekoľko čitateľov Paraméteru natočilo na video niečo, čo považujú za mimozemský objekt, ktorý sa objavil v Jahodnej približne o 22:16.

Podľa taxikára, ktorý práve viezol pasažiera z Moravských Kračian do Dolného Baru, keď sa na oblohe objavil jasný kruhový objekt a sledoval ich po ceste. Zatiaľ nebolo odhalené, čo presne ľudia zo Žitného ostrova videli, ale zaujímavé je, či videli rovnaký objekt ako v Las Vegas, alebo či okolo nás mohlo krúžiť viac neznámych lietajúcich objektov. 

Súvisiace články