Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Tajomné mŕtve telo na pláži: Pochádza z inej galaxie?
Zdielať na
Video

Tajomné mŕtve telo na pláži: Pochádza z inej galaxie?

Zdroj: Pixabay

Na pobreží Austrálie sa našiel záhadný tvor a pohľad naň ľudí šokoval.

Diskusia o tom, či mimozemšťania existujú, alebo nie, stále pokračujú. Mnohí ľudia si myslia, že je sebecké si myslieť, že sme vo vesmíre sami, zatiaľ čo iní veria, že existencia mimozemšťanov je výmysel. Nech je pravda akákoľvek, táto téma je neustále na programe dňa, najmä v súvislosti s množstvom pozorovaní UFO a nevysvetliteľných javov, ktoré sú podľa niektorých nepochybne dielom mimozemšťanov.

Existujú teórie, že mimozemšťania sú už na Zemi, možno sa skrývajú v hlbinách morí a oceánov a čakajú na vhodnú chvíľu, aby sa ukázali. Či sú ich úmysly mierové alebo nie, je stále otázne, ale to je už iná vec, keďže neexistujú žiadne dôkazy o ich existencii - hoci v roku 2020 došlo k šokujúcemu incidentu.

Dvaja veterinári sa prechádzali po pobreží Austrálie, keď zbadali obrovského, záhadne vyzerajúceho tvora dlhého asi 2 metre, ktorý pravdepodobne už nejaký čas nebol nažive.

Priblížili sa k podivnému telu (ktoré podľa mnohých komentárov vyzeralo výrazne mimozemsky), ale na prvý pohľad sa nevedeli rozhodnúť, čo presne vidia - potom si uvedomili, čo to je, a vtedy boli naozaj šokovaní - nikdy nič podobné dovtedy nevideli.

Ukázalo sa, že to nie je mimozemský tvor, ale len zdochlina mesačníka, a to pomerne malá, keďže tieto ryby môžu dorásť až do 4 metrov. Tieto tvory sa väčšinou vyskytujú v okolí rovníka, preto bolo celkom prekvapujúce a záhadné, ako sa ocitli na pobreží Austrálie. Pravdepodobne preto ju veterinári nerozpoznali, keďže ide o vzácnu rybu, hlavne tam - pravdepodobne je to dôsledok globálneho otepľovania.

Súvisiace články