Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Spozorované UFO na videu: Dôkaz, že mimozemšťania naozaj existujú?
Zdielať na
Video

Spozorované UFO na videu: Dôkaz, že mimozemšťania naozaj existujú?

Zdroj: Wikimedia

Na oblohe sa objavil záhadný lietajúci objekt trojuholníkového tvaru a nikto nevie, odkiaľ sa vzal.

Jednou z najväčších otázok na svete je, či mimozemšťania existujú. Mnohí ľudia si to myslia, pretože ak sa inteligentný život mohol vyvinúť na Zemi, musel sa vyvinúť aj inde, ale je aj veľa skeptikov, ktorí pri nedostatku nezvratných dôkazov radšej veria, že žiadni mimozemšťania neexistujú - v každom prípade je to zaujímavá téma, najmä v súvislosti s množstvom pozorovaní UFO.

Samozrejme, pozorovanie UFO sa nerovná mimozemšťanom, pretože pojem UFO znamená jednoducho lietajúci objekt neznámeho pôvodu, takže môže pochádzať zo Zeme. Avšak nespočetné množstvo svedkov, dokonca aj z radov letectva, tvrdí, že videli UFO schopné manévrov, ktoré ani piloti stíhačiek nikdy nevideli - a to je jednoducho strašidelné.

V septembri minulého roka bolo nad mestom Salt Lake City natočené trojuholníkové UFO dlhé asi 22 metrov, ktoré sa pohybovalo veľmi zvláštnym spôsobom, akoby sa vznášalo, a údajne malo v spodnej časti odrazovú plochu, pravdepodobne na maskovanie - a zábery sú podľa mnohých také presvedčivé, že by mohli byť dôkazom existencie mimozemšťanov.

Stále sa presne nezistilo, o aký neidentifikovaný lietajúci objekt išlo, ale komentujúci naznačili, že mohlo ísť o unikajúci teplovzdušný balón alebo len o veľký balón - a dokonca sa objavili názory, že mohlo ísť o tajné lietadlo vzdušných síl, ale keďže záber bol urobený za bieleho dňa, pravdepodobne to neboli oni, pretože v tomto dennom čase by neboli na cvičení.

Z videa je ťažké určiť, či pohyb objektu vyzerá ako pozemský alebo mimozemský, ale určite je veľmi zvláštny a v istom zmysle dosť desivý - zábery UFO si môžete pozrieť tu:

Súvisiace články