Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Spustili špeciálnu aplikáciu pre fanúšikov UFO: Obsahuje všetky známe pozorovania
Zdielať na
Video

Spustili špeciálnu aplikáciu pre fanúšikov UFO: Obsahuje všetky známe pozorovania

Zdroj: DoD/US Navy

Táto aplikácia zobrazuje miesta, kde boli pozorované UFO.

V súčasnosti sa vyvíjajú aplikácie na všetko, dokonca aj na výskum UFO. Enigma Labs je nedávno spustená aplikácia o pozorovaní UFO.

Táto aplikácia umožňuje používateľom nahlasovať neidentifikované javy. Ak teda idete po ulici a uvidíte nejaký zvláštny jav, svetelnú guľu, svetelný lúč alebo čokoľvek, o čom si myslíte, že môže byť len mimozemské, môžete to nahlásiť pomocou aplikácie Enigma Labs.

Mark Douglas, prevádzkový riaditeľ spoločnosti Enigma Labs, nikdy nevidel UFO na vlastné oči, ale na internete sa neustále stretáva s obrázkami a videami, ktoré tvrdia, že zachytili mimozemšťanov. Samozrejme, kvalita týchto snímok je vždy taká nízka, že nikto nedokáže jasne identifikovať objekty alebo javy, ktoré zobrazujú, a pravosť snímok je často pochybná.

Enigma Labs ich dokáže odfiltrovať tým, že svedkovi položí sériu otázok o tom, čo videl, kde to videl a ako to vyzeralo. Samozrejme, toto sú len úvodné otázky, po ktorých môžete opísať celý príbeh a okolnosti pozorovania, prípadne pridať fotografie a videá.

Tie sú dôležité, pretože umelá inteligencia naprogramovaná v aplikácii dokáže vytvoriť presný obraz pozorovania, rozpoznať zmanipulované obrázky a vyhodnotiť dôveryhodnosť pozorovania.

Enigma Labs screenshot

​Ak získate dostatočne vysoké skóre, zobrazí sa UFO v zozname pozorovaní, kde si ho môžu pozrieť aj ostatní používatelia. Ak si stiahnete aplikáciu Enigma Labs, zistíte, že najdôležitejšie pozorovania UFO v histórii - vrátane Project Blue Book a všetkých správ letectva a námorníctva - sú teraz v systéme, pričom už bolo nahraných približne 300 tisíc pozorovaní.

Mark Douglas dúfa, že aplikácia pomôže zaznamenať čoraz viac dôveryhodných pozorovaní UFO a priblíži nás k pochopeniu mimozemšťanov.

Súvisiace články