Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
O 12 rokov zasiahne Zem meteorit a zničí polovicu Ameriky: Tvrdí údajný cestovateľ v čase
Zdielať na
Video

O 12 rokov zasiahne Zem meteorit a zničí polovicu Ameriky: Tvrdí údajný cestovateľ v čase

Zdroj: Pixabay

Údajný cestovateľ v čase predpovedá o budúcnosti katastrofálne veci.

Videli sme veľa hollywoodskych filmov o tom, čo by sa stalo, keby meteorit zasiahol Zem a spôsobil koniec sveta. Samozrejme, šanca na to je malá, ale nikdy nie je nepredstaviteľná a možno práve to je najstrašnejšie, pretože aj keby to tak bolo, nie je isté, či by nám to povedali, keďže masová panika nechýba nikomu - hoci sú aj takí, ktorí z toho môžu profitovať.

V posledných rokoch stále viac ľudí tvrdí, že sú cestovatelia v čase a zdieľajú zlovestné veci o budúcnosti. Jeden z najpopulárnejších takýchto používateľov je na TikToku pod názvom realtiktoktimetraveler a už viackrát sa s podelil o celkom ohromujúce predpovede, ktoré nás, samozrejme, vôbec neupokojujú – najmä preto, že zvyčajne sú hrozné.

Údajný cestovateľ v čase, ktorý tvrdí, že je skutočný a údajne pochádza z roku 2236, prezradil, že v roku 2034 zasiahne Zem meteorit a zničí Spojené štáty, teda polovicu Ameriky – a tiež predpovedal, že budúci rok vedci vzkriesia gigantického pravekého žraloka a v roku 2025 objavíme aj 2 planéty s mimozemským životom vyspelejším ako ten náš.

Všetky znejú dosť strašidelne, ale samozrejme existuje veľká pravdepodobnosť, že sa nemusíme vôbec obávať, pretože je dosť pravdepodobné, že pre tieto informácie neexistuje žiadny reálny základ. Zdá sa, že títo údajní cestovatelia v čase zvyčajne len zdieľajú výmysly, keďže im ide o sledovanosť, takže je lepšie, keď tieto predpovede budeme brať s úsmevom.

Tu si môžete pozrieť video, v ktorom používateľ popisuje dopad meteoritu:

@realtiktoktimetraveler be ready for these upcoming events❗#time #timetravel #timetraveler #space #ocean #real #blowthisup #fyp #fypシ #future #scary ♬ original sound - I am a real Time Traveler

Súvisiace články