Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Deti sa hrali na záhrade, keď sa niečo nečakane vynorilo spod zeme: Rodičia okamžite zalarmovali políciu
Zdielať na
Video

Deti sa hrali na záhrade, keď sa niečo nečakane vynorilo spod zeme: Rodičia okamžite zalarmovali políciu

Zdroj: Pixabay

Jeden z najzaujímavejších objavov vás skutočne šokuje.

Občas sa zo zeme vynoria prekvapivé veci, no povedzme si na rovinu, veľmi často aj tie najmenšie, zvláštne predmety novinári opíšu, ako keby išlo o najväčší poklad sveta, samozrejme, ide len o maličkosti. Toto ale nie je taký príbeh a tento rok oslávil 44. výročie. Je totálne šokujúci.

V roku 1978 sa v Los Angeles dostal na titulnú stránku miestnych novín príbeh, ktorý sa predával predovšetkým svojou neuveriteľnosťou. Na dvore jedného z domov sa hrali deti, keď zrazu pod zemou našli niečo tvrdé a rodiny okamžite zavolali políciu. Zrejme sa báli, že uprostred ich záhrady môže byť nejaká výbušnina a deti do nej pri hraní zakopli.

Na miesto dorazila polícia a následne sa začalo s väčším výkopom, keďže objekt ukrytý pod zemou nebol vôbec malý, v skutočnosti bol veľmi veľký. Šok bol obrovský, keď sa začal formovať neuveriteľný objekt, ktorým bolo športové auto Ferrari Dino 246 GTS vo veľmi dobrom stave.

Ako sa dostalo do zeme?

Príbeh neskôr objasnilo niekoľko ľudí a ukázalo sa, že manžel kúpil auto pre svoju manželku a neskôr najal zlodejov, aby ho ukradli, keďže poistenie bolo veľmi vysoké. Úlohou zlodejov bolo nechať auto zmiznúť z povrchu zemského. Vyriešili to napokon tak, že ho zakopali pod zem.

Tu je niekoľko úžasných záberov auta, ako ho vyzdvihujú a tiež, ako vyzerá zreštaurované:

Súvisiace články