Polojasno
20°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Predstavili Bugatti, ktoré si budete môcť dovoliť
Zdielať na
Tech

Predstavili Bugatti, ktoré si budete môcť dovoliť

Zdroj: Bugatti

Ak sa vám pri slove Bugatti vybaví superšportiak s výkonom viac ako tisíc koní, je načase to prehodnotiť. Logo značky nedávno nalepili na lacný elektrický dopravný prostriedok.

Samozrejme, nechceme podceňovať našich čitateľov, veď ktovie, či nie je medzi nimi niekto, kto si môže dovoliť aspoň ojazdený Veyron, no bez preháňania možno povedať, že Bugatti má celkom úzky okruh majiteľov. Naposledy sme si ukázali českého podnikateľa, ktorý je veľkým fanúšikom značky a konečne si s autom dokázal otestovať rýchlosť nad 400 km/h.

Logo Bugatti sa však nenachádza len na hodinkách Chiron, ale aj na ďalších lifestylových produktoch, ktorých sa alsaská značka cíti byť hodná. 

Po biliardovom stole, vyhrievanej žiletke a inteligentných hodinkách prišlo Bugatti s elektrickým dopravným prostriedkom, ktoré si môžete skôr dovoliť ako Chiron.

Bugatti

​​Novinkou je elektrická kolobežka prispôsobená štýlu Bugatti. Farba je samozrejme ikonická modrá, ale dá sa objednať aj v čiernej alebo striebornej farbe. Samozrejme, nesmie chýbať ani legendárne logo značky,

a jej zadné svetlo premieta monogram Ettore Bugattiho na asfalt, aby bolo aj v tme okamžite jasné, na čom ste práve prifrčali.

Bugatti

​Skúter vyrába americký Bytech a aj keď sa medzi ostatnými športovými autami nestal takou high-tech ako Chiron, jeho parametre nie sú zlé. Vďaka magnéziovému rámu váži len 16 kilogramov, má 700-wattov 

a s motorom s výkonom takmer 1 koňa dokáže prekonať menšie stúpania a v rovinatom teréne vie uháňať rýchlosťou až 30 km/h.

Bugatti

​Až 360-watthodinová batéria sa nabíja štyri hodiny a vystačí na 35 kilometrov. Kolobežka Bugatti je vybavená aj svetlometom a smerovkou a jej displej poskytuje informácie o rýchlosti a dojazde. Cena zatiaľ známa nie je, ale sme si istí, že bude oveľa drahšia ako menej značková kolobežka, ale stále dostupnejšia ako Chiron.