Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Mike Tyson priznal, čo urobil, keď ho na vrchole kariéry niekto požiadal o autogram
Zdielať na
MMA

Mike Tyson priznal, čo urobil, keď ho na vrchole kariéry niekto požiadal o autogram

Zdroj: sita

Tyson nikdy nepôsobil dojmom slušného človeka. Boxer, ktorý bol zatvorený pre sexuálne násilie a ktorý počas zápasu odhryzol Evanderovi Holyfieldovi ucho, sa teraz v jednom rozhovore priznal, že ani k svojim fanúšikom nebol oveľa láskavejší.

Ak si niekto váži a miluje nejakú hviezdu natoľko, že dokáže celé hodiny stáť v rade, len aby mu načmárala fixkou svoj podpis, pravdepodobne nečaká, že miesto toho mu objekt jeho obdivu vrazí jednu do nosa. A Tyson na vrchole svojej kariéry reagoval práve tak, ak mu niekto pod nos vtlačil fotografiu a pero, ako to prezradil v rozhovore reportérovi Yahoo Finance.

Môj život boli v tom čase muky a ja som bol úplne mimo kontroly. Do každého som vyrýval. Ak ma niekto požiadal o autogram, vrazil som mu. Bol som úplná troska.

Uviedol to v súvislosti s tým, že sa teraz vrhol do kanabisového biznisu a podľa vlastných slov, sa konečne zmieril sám so sebou. Prezradil, že keby bol vtedy vedel, ako naňho tráva zapôsobí, určite by sa mu žilo lepšie a nedostal by sa toľkokrát do konfliktu so zákonom. Pre úplnosť dodávame, že v tej dobe bol kanabis nelegálny, čo znamená, že aj keby sa Tyson spojil trebárs s vesmírom a nespáchal toľko výtržníctiev, pre nezákonné užívanie omamných a psychotropných látok by sa bol určite dostal do problémov.

Jedna vec je istá, v 80. rokoch nebolo veľmi bezpečné byť jeho fanúšikom.