Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mikea Tysona obťažoval v lietadle opitý pasažier: Tak ho vypol!
Zdielať na
MMA

Mikea Tysona obťažoval v lietadle opitý pasažier: Tak ho vypol!

Zdroj: Twitter

K incidentu došlo počas letu z medzinárodného letiska v San Franciscu v stredu večer. Mike Tyson opakovane udrel muža, ktorý sedel za ním v lietadle a bol údajne silne opitý a nenechal Tysona na pokoji.

Podľa TMZ, sa incident odohral hneď po tom, ako boxer nastúpil do lietadla. Hovorca Tysona uviedol, že boxer udrel, pretože muž sediaci za ním na neho hodil fľašu s vodou.

Očitý svedok pre TMZ povedal, že Tyson sa spočiatku nezdal nahnevaný, dokonca si s mužom urobili selfie, no po odfotení sa opitý pasažier s Tysonom ďalej rozprával, čím bol boxer čoraz nervóznejší a povedal cestujúcemu sediacemu za ním, aby ho teraz už nechal na pokoji. Potom, čo ho nenechal, Tyson zasiahol. Viackrát.

Podľa správ, po tom, čo Tyson udrel muža, ktorému kvôli tomu krvácala hlava, boxer odišiel z lietadla, ktoré bolo stále na pristávacej dráhe. Podľa TMZ bol zranený muž ošetrený a hovoril aj s políciou.

Polícia San Francisca oznámila, že na letisku zadržali dvoch ľudí a neskôr ich prepustili. Nikoho z nich nemenovali, uviedli len, že jeden z mužov nebol ošetrený so život ohrozujúcimi zraneniami a „odmietol ďalej spolupracovať s políciou“.

Mimochodom, Tyson bol v San Franciscu, aby sa zúčastnil 420. kanabisového festivalu v Golden Gate Parku.

 

Súvisiace články