Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Oktagon sa vracia na Slovensko spolu s bývalým šampiónom, bojom dvoch rivalov aj duelom titulových vyzývateľov
Zdielať na
MMA

Oktagon sa vracia na Slovensko spolu s bývalým šampiónom, bojom dvoch rivalov aj duelom titulových vyzývateľov

Zdroj: Oktagon MMA

Nevyhnutný boj začína! Zápas Matého Kertésza s Bojanom Veličkovičom, teda dvojkami a trojkami rebríčka, skôr či neskôr musel prísť. Obaja už proti šampiónovi Davidovi Kozmovi stáli, obaja si na ňom ale vylámali zuby. Práve teraz štartuje nová súťaž o to, ktorému z nich sa sen o nablýskanom páse o krôčik priblíži.

Dostane sa Bojan Veličkovič k svojej odvete s Davidom Kozmom, alebo bude odstránený z cesty a dočkáme sa už tretieho súboja Kozmy s Maté Kertészom?

Šamorín uvidí aj ďalší stret dvoch tvrdých bojovníkov. Medzi trnavským SFG a bratislavským OFA gymom obvykle panuje pokoj, to ale neplatí pre Karola Ryšavého, ktorý sa vyžíva v meraní síl so zverencami Iľju Škondriča. Víťaz tretej série OKTAGON Výzvy chce dať zabudnúť na nepodarený decembrový duel, v ktorom podľahol novému fenoménu Losenovi Keitovi a do svojho ďalšieho dostihu si proti sebe vyberá kone z dobre známej stajne.

Jeho štvrtým súperom z OFA gymu z posledných šiestich zápasov bude František Fodor. Ten je členom historicky prvej oktagonskej osmičky a má rovnako ako jeho budúci súper na konte deväť výhier. Diváci očakávajú tvrdý stret, kde sa rozhodne nebude na nič vyčkávať a obe strany pôjdu tvrdo po ukončení súpera. Ktorý z domácich bojovníkov si dôjde pre jubilejné desiate víťazstvo?

Ďalej sa predstaví bývalý šampión Mateusz Legierski! Poľský dynamit v OKTAGONE najprv zdemoloval troch súperov, potom sa do pamäti všetkých fanúšikov zapísal päťkolesovou bitkou s Miroslavom Štrbákom. Odvtedy sa československým divákom neukázal ao titul prišiel. Teraz je však dvadsaťpäťročný delostrelec späť, pripravený vydobyť si svoje miesto na slnku a dôjsť si pre to, čo mu ešte nedávno patrilo. A kde inde sa vrátiť, než práve v Šamoríne, kde sa pred dvoma rokmi stal šampiónom? Jeho súperom bude Matúš Kohút. Zástupca pražskej Gorily si pred slovenským publikom pôjde pre tretiu výhru v rade.

Oktagon MMA

​A predstavia sa aj ďalší! Víťaz piatej série OKTAGON Výzvy Roman Paulus, majster bojových umení Robert Pukač, obľúbený nemec Christian Jungwirth, zberateľ bonusov za výkon večera Andrej Kalašnik, húževnatý Brazílčan Kaik Brito, budúcnosť českého MMA Jakub Tichota a mnohí ďalší!

Atraktívny turnaj OKTAGON Prime 5 štartuje v slovenskom Šamoríne 26. marca od 18 hodiny. Nenechajte si ujsť svetovú show v podaní OKTAGONU!

Lístky si zakúpite TU.

Celý turnaj môžete sledovať aj naživo z pohodlia domova na www.oktagon.tv.