Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Učiteľka natočila v triede intímne video: Môže ju čakať prísny trest
Zdielať na
Life

Učiteľka natočila v triede intímne video: Môže ju čakať prísny trest

Zdroj: Pixabay

Učiteľka ôsmej triedy v Arizone a jej manžel prišli o prácu po tom, čo v triede, kde cez deň pracuje, nahrali videá pre OnlyFans. To všetko preto, aby si prilepšili k učiteľským platom.

Žena, ktorá používa prezývku "Khloe Karter" – vlastným menom Samantha Peer – je učiteľkou prírodných vied na strednej škole Thunderbolt v Arizone. Video pre dospelých pôvodne objavili jej študenti a potom ho zdieľali medzi sebou, uvádza New York Post.

Na produkcii pre dospelých sa podieľal aj jej manžel Dillon Peer, učiteľ štvrtej triedy na základnej škole Nautilus. Samantha uviedla, že „pod tlakom“ dala 31. októbra výpoveď po tom, čo jej dali platené voľno a skúšobnú dobu a v piatok zverejnila video, v ktorom vysvetlila, že ona a jej manžel nakrúcali filmy pre dospelých pre svoj nízky plat.

"Moje deti sú pre mňa najdôležitejšie a už teraz trávim nespočetné množstvo hodín mimo mojej zmluvy mimoškolskými aktivitami a nemyslím si, že je fér, že musím obetovať čas svojich vlastných detí za náš plat."

- vysvetlila a dodala, že dospeli do bodu, keď už nedokázali živiť rodinu z dvoch učiteľských platov.

Poznamenala, že verí, že nahrávky sa k študentom dostali od ostatných učiteľov. Samozrejme, rodičia zúria.

„Som daňový poplatník. Neplatím učiteľov za to, aby robili porno filmy. Sú platení za to, aby učili naše deti a boli im príkladom,“

- citujú médiá slová matky jedného zo žiakov.

Súvisiace články