Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prečo potrebuje 53-ročná Jennifer Lopez sex štyrikrát do týždňa?
Zdielať na
Life

Prečo potrebuje 53-ročná Jennifer Lopez sex štyrikrát do týždňa?

Zdroj: Instagram/jlo

Herečka a speváčka sa proti podvádzaniu poriadne poistila.

Herečka a speváčka Jennifer Lopez síce vyzerá ako panna, no netreba zabúdať, že svadba, ktorú uzavrela s Benom Affleckom v polovici júla, je v poradí už štvrtá. Ako sa ukázalo, ich manželská zmluva obsahuje klauzulu, pri ktorej sa väčšina ľudí zvykne červenať.

Podľa tejto zmluvy sú totiž zmluvné strany povinné mať štyri pohlavné akty týždenne – zainteresovaní nechceli túto fámu potvrdiť ani vyvrátiť, takže to naozaj môže byť pravda. Ale prečo je to potrebné v prípade 49-ročného manžela a jeho 53-ročnej manželky?

Určite na želanie sexi Jennifer Lopez, o ktorej sa už v roku 2011 šepkalo, že svojho tretieho manžela Marca Anthonyho vykopla pre neveru. Muž to síce poprel a možno hovoril pravdu, keďže dvojica aj po rozchode zostala vo fungujúcom vzťahu.

Herečka a speváčka ešte predtým chodila so svojím súčasným manželom Benom Affleckom, dokonca sa v novembri 2002 zasnúbili a dátum svadby už bol stanovený na september nasledujúceho roka. Nakoniec z toho všetkého zišlo, pretože ju vraj podviedol so striptérkou, čo bola pre JLo obrovská facka.

Odvtedy je hviezda neskutočne opatrná, čo otrávilo aj jej vzťah s bejzbalovým hráčom Alexom Rodriguezom. Športovec vraj zostal verný svojej milej, s ktorou sa zasnúbil v roku 2019, ale k svadobnej zmluve napokon z prekvapivých dôvodov nedošlo.

"Viaceré zdroje potvrdili, že Lopez sa nerozišla s Rodriguezom preto, že ju podviedol. Jeho pochybná povesť sa však pre ich vzťah stala osudnou. JLo mu nemohla úplne dôverovať a z tohto pohľadu je vlastne jedno, či došlo k prešľapu. Spevák sa toho nechcel neustále báť."

- vysvetlil dobre informovaný magazín Elle. V tomto svetle preto vôbec neprekvapuje, že v prípade Bena Afflecka, ktorý sa už raz zdiskreditoval, trvá na súloži štyrikrát do týždňa, aby tak nepozeral po druhých ženských. A ak to urobí, časť jeho bohatstva sa prevedie na jeho manželku, takže JLo sa dôkladne zabezpečila. Teraz sa už len stačí naladiť, aby mala vždy na šantenie náladu aj ona.

Súvisiace články