Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mladý manžel je neukojiteľný: Úplne ničí svoju o 10 rokov staršiu manželku
Zdielať na
Life

Mladý manžel je neukojiteľný: Úplne ničí svoju o 10 rokov staršiu manželku

Zdroj: Instagram/annasedokova

Tridsaťdeväťročná mediálna celebrita sa posťažovala na verejnosti.

Minulý rok to bola veľká senzácia, keď sa lotyšská basketbalová hviezda Janis Timma oženil s ukrajinskou herečkou, speváčkou a televíznou osobnosťou Annou Sedokovou. Nielen pre ich slávu, ale aj preto, že krásna dáma je asi o 10 rokov staršia ako jej vyvolený.

Spočiatku sa zdalo, že s tým nebude žiadny problém, no nedávno sa manželka posťažovala, že jej mladý manžel stále trvá na dlhších sexuálnych maratónoch.

„Nie 15 minút, aj keď niekedy by som si to priala. Môj manžel je naopak neukojiteľný, styk trvá vždy dve hodiny. Niekedy by mi stačilo menej.“

- priznala manželka, ktorá sa cíti trochu deprimovaná tvrdými súbojmi v posteli. Tridsaťdeväťročná dáma o tom prehovorila v rámci jednej šou na YouTube a dodala, že si myslí, že sú obaja príliš zaneprázdnení na to, aby si mohli dovoliť také dlhé milovanie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Mimochodom, Anna sa za 29-ročného basketbalistu nevydala ako stará dievka, keďže už v rokoch 2004 a 2011 prisahala vernosť prvému aj druhému manželovi, ide teda o jej tretie manželstvo. S Janisom ešte dieťa nemajú, ale do chomúta si vzali tri ratolesti.

Zaujímavosťou je, že herečka a speváčka v roku 2010 sa vyjadrila, že určite nemiluje len mužov. Po veľkom coming oute na viacerých miestach skonštatovala, že so svojimi partnerkami prežíva nádherné sexuálne zážitky – minimálne menej namáhavé ako súčasné.

Hrôzy vojny sa ukrajinskej krásky netýkajú, keďže momentálne žije v Los Angeles, rovnako ako jej manžel, ktorý hrá za tím Lakeland Magic na Floride. Anna má na Instagrame 5,4 milióna sledovateľov a svojich fanúšikov často prekvapuje pikantným obsahom.

Súvisiace články