Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Táto žena sa chce vydať za ducha: Má to však háčik
Zdielať na
Life

Táto žena sa chce vydať za ducha: Má to však háčik

Zdroj: Instagram/brocarde

Ukázalo sa, že je dosť problematické zosobášiť sa s duchom, ale nielen preto, že nie je nažive.

Speváčka menom Brocarde sa chce vydať za ducha menom Edwardo. Tvrdí, že duch sa objavil v jej dome a krátko nato sa zamilovali a vytvorili pár, píše Ladbible.

V jednu noc si všimla, že má na vankúši diamantový prsteň. Spočiatku nevedela, čo si má o tom myslieť, ale potom si v sprche všimla, že na zaparenom zrkadle sú otázniky, takže vedela, že to navrhol Edwardo. Odvtedy sa rozprávali v sprche a Brocarde tvrdí, že duch si vždy nájde spôsob, ako komunikovať.

Napríklad, keď sa teplota vody zmení, žena vie, že duch vyjadruje svoje emócie.

Ako snúbenica je už v procese plánovania svadby, ale speváčka sa posťažovala, že Edwardove nároky sú veľmi vysoké. Chce mať na sebe trojdielny viktoriánsky oblek, ale jej sa nepáči. Posielanie pozvánok je tiež problém, pretože Edwardovi priatelia už nežijú. Ona by sa rada vydávala v lete, ale on neznáša teplo. Okrem toho nie je ľahké usporiadať svadbu, pretože doteraz ich všetky cirkvi poslali preč s tým, že ide o rúhačstvo.

Speváčka tiež pripomenula, že celú udalosť musí platiť zo svojho, ale pozitívne je, že Edwardo aspoň neje na verejnosti, takže na to nebude potrebné míňať peniaze.

Súvisiace články