Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Na mol spitý Ír sa vlámal do rumunského parlamentu: Pomýlil si ho so svojím hotelom
Zdielať na
Life

Na mol spitý Ír sa vlámal do rumunského parlamentu: Pomýlil si ho so svojím hotelom

Zdroj: Ondrej Bocek/Unsplash

Minulý pondelok nadránom zažil rumunský parlament niečo nevídané. Opitý írsky turista otváral dverumunský parlamre kancelárií a hľadal svoju hotelovú izbu.

Aj keď netušíme, koľko alkoholu je potrebné vypiť na to, aby ste si splietli tretiu najväčšiu vládnu budovu na svete s vaším hotelom, ale o to v skutočnosti nejde.

Náš chlapík si po prehýrenej nedeľňajšej noci vzal na mušku Snemovňu ľudu, najprv preliezol plot, potom rozbil okno na prízemí a vliezol dovnútra. Je neuveriteľné, že ho nezatkli, už keď preliezal plot, ani keď rinčalo sklo, alebo keď sa vo vnútri potkýnal od steny k stene a otváral dvere kancelárií, keď hľadal svoju izbu. Len dodáme, že táto budova má viac ako tisíc kancelárií, takže unavený turista by si skôr či neskôr určite našiel takú, kde by sa mohol natiahnuť a na druhý deň vyjsť na čerstvý vzduch, akoby sa nič nestalo.

Ír vyšiel až na tretie poschodie, než ho ochranka zatkla. Potom ďalšiu hodinu nebol schopný s nikým hovoriť, tak bol spitý. Nevieme si predstaviť, koľko minerálok dostal, keď sa konečne dostal do vypočúvateľného stavu. Povedal, že nemal v úmysle spáchať nič zlé, jednoducho si pomýlil gigantickú budovu so svojím hotelom. Pre túto fatálnu chybu sa teraz musí zodpovedať za poškodenie a vlámanie do verejnej budovy.

Irish News kontaktovali ministerstvo zahraničných vecí, ktoré im z pochopiteľných dôvodov neposkytlo bližšie informácie. Takéto diplomatické fiasko je lepšie udržať v tichosti.

Súvisiace články