Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nikdy neuhádnete, ktoré je hlavné mesto sexkamier v Európe!
Zdielať na
Life

Nikdy neuhádnete, ktoré je hlavné mesto sexkamier v Európe!

Zdroj: Nate Johnston / Unsplash

V Rumunsku sa veľa mladých žien živí rozhovormi s mužmi pred webovými kamerami a predvádzaním sa v erotickej bielizni.

Informoval o tom Vice a ukázal, že okrem amatérov pracujúcich z domu, sa už v Bukurešti nachádzajú aj profesionálne štúdiá špecializujúce sa na erotické video streamy.

Dievčatá, „vyrábajúce“ hlavne pre americký trh a zarábajúce mnohonásobok svojho civilného platu, údajne produkujú miliardové zisky v dolároch. Obrovský rozmach zažívajú v súčasnosti aj streamy. Profesionálne štúdiá dokonca platia dievčatám jazykové kurzy, aby sa aspoň minimálne dohovorili po anglicky, a tvrdo súťažia o najobľúbenejšie modelky.

Reportáž uvádza, že v Bukurešti je približne tritisíc domácich štúdií, ale nezanedbateľný je aj počet štúdií s viac ako jedným dievčaťom spolupracujúcim s profesionálnym manažmentom, tých je približne päťdesiat.

Rozhovor so šéfkou jednej z najväčších takýchto spoločností odhaľuje, že jej zamestnankyne zarábajú v priemere asi 8 tisíc dolárov mesačne, no tie najlepšie až dvojnásobok! Ročný príjem takéhoto štúdia sa pohybuje okolo 20 miliónov dolárov.

Pre väčšie štúdio pracuje viac ako sto dievčat, na mieste ich čaká kaderníčka, nechtová dizajnérka a vizážistka, aby sa pripravili na stream. Štúdio zároveň zabezpečuje, aby dievčatá dostali svoje peniaze legálne, odvádzali z nich dane, mohli dokonca získať pôžičku a nemali právne problémy. Právne táto oblasť zatiaľ nie je v Rumunsku regulovaná, čiže poskytovanie takýchto služieb nie je nelegálne.

Modelky skôr taja svoj spôsob obživy, keďže ten je pre spoločnosť stále veľmi negatívny.

Podľa šéfky najúspešnejšieho štúdia v Bukurešti nemusí byť v centre pozornosti nutne nahota, dievčatá začínajú šou pekne oblečené a do kamier hneď nepchajú nahé zadky. Samozrejme, ak im ponúknu dostatok peňazí, vyzlečú sa, no hrdé sú najmä na to, že používanie sexuálnych hračiek je v streame zakázané (aspoň v tomto štúdiu). Napriek vysokým zárobkom, to nie je práve najjednoduchšia práca. Hlavne pre niekoho, kto chce rýchlo a veľa zarobiť. Dievčatá sú pred webkamerou často aj 12 hodín denne a nie je neobvyklé, že pracujú až 6 dní v týždni.