Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
TOTO sú najpríťažlivejšie ženské a mužské časti tela
Zdielať na

TOTO sú najpríťažlivejšie ženské a mužské časti tela

Zdroj: Shutterstock

Najprv je potrebné upresniť, že ženy sú nádherné a každá časť pekného, dobre upraveného ženského tela je atraktívna. Táto štúdia sa ale pokúšala zistiť, ktorá ženská časť sa mužom páči najviac.

Aby sme to uviedli na pravú mieru, farmaceutická spoločnosť Dr. Felix zverejnila sériu grafov, pomocou ktorých sa dá ľahšie zistiť, ktoré časti ženského tela považujú muži v Spojených štátoch za najviac príťažlivé.

Dr. Felix

​Asi nikoho neprekvapí, že na prvom mieste sa ocitla tvár (46 percent), keďže je jednou z najnápadnejších a najdôležitejších častí tela, ak chceme niekoho hodnotiť.

Na druhom mieste sa nachádza zadok, ktorý dostal tiež celkom veľký počet hlasov (18 percent). O to viac prekvapí, že vlasy predbehli prsia. Už je teda jasné, prečo sa ženy pred rande hodiny babrú so svojím účesom.

Dr. Felix

​Samozrejme, na výsledky má vplyv aj vek respondentov, preto sa mladším mužom oveľa viac páčia pekné zadočky ako starším, pre ktorých je príťažlivá tvár na prvom mieste.

A teraz si pozrime to isté v prípade mužov, keďže je dobré vedieť, na ktoré časti sa pri cvičení zamerať najviac.

Dr. Felix

​Zdá sa, že ženy sú najviac hotové z našich vypracovaných prsných svalov (24 percent), ale dôležitý je pre ne aj účes

a tiež mužné ramená. Žeby sa predsa oplatilo po cvičení odbehnúť do holičstva?

Dr. Felix

​S pribúdajúcimi rokmi sa menia aj ženské preferencie. Účes je u starších dám časom oveľa dôležitejší. Možno to súvisí s tým, že muži začínajú v strednom veku plešatieť. Netreba ale prepadať panike, niektorým ženám sa páči práve to. 

Súvisiace články