Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Dôkaz o existencii mimozemšťanov? Na internete sa objavil desivý obrázok, ktorý všetkých šokoval
Zdielať na
Chill

Dôkaz o existencii mimozemšťanov? Na internete sa objavil desivý obrázok, ktorý všetkých šokoval

Zdroj: Pixabay

Fotografia je údajne skutočná, a to je na nej to najdesivejšie.

Skutočne mimozemšťania existujú? Túto otázku si položil asi každý, pretože hoci stále neexistuje nezvratný dôkaz o existencii mimozemšťanov, aj odborníci tvrdia, že ich existenciu nemožno úplne vylúčiť - v skutočnosti väčšina vedcov tvrdí, že je takmer isté, že existujú, pretože vesmír je taký obrovský, že je veľmi nepravdepodobné, aby sa inteligentný život vyvinul len na Zemi.

V posledných rokoch sa po celom svete vyskytlo mnoho nevysvetliteľných pozorovaní UFO a bolo zverejnených niekoľko fotografií údajných mimozemšťanov, ale takmer vždy sa ukázalo, že ide o šikovné podvrhy na vyvolanie kliknutí. Teraz sa však o veľmi znepokojujúce zábery podelil muž, ktorého poznajú takmer všade na svete - Uri Geller.

ZDÁ SA, ŽE URI GELLER PEVNE VERÍ V EXISTENCIU MIMOZEMŠŤANOV A O TÚTO TÉMU SA VEĽMI ZAUJÍMA. PRÁVE ON ZDIEĽAL ŠOKUJÚCU FOTOGRAFIU, O KTOREJ TVRDÍ, ŽE JE TO SKUTOČNÝ MIMOZEMŠŤAN - A AK JE PRAVDIVÁ, MÔŽE TO BYŤ PRVÝ DÔKAZ O MIMOZEMŠŤANOCH.

Z príspevku Uriho Gellera vyplýva, že strašidelný obrázok bol zhotovený v roku 2004 v suteréne opustenej budovy v Mexiku. Fotografiu údajne zhotovil pracovník bezpečnostnej služby, ale správnou otázkou je, prečo sa objavila až teraz, resp. prečo ju vyhotovil počas práce. Veľa faktorov je stále úplne neznámych, takže nie je možné s istotou povedať, že na snímke je skutočný mimozemšťan, ale aj tak je veľmi podnetná na zamyslenie – jeho priznivcov podivný záber určite presvedčil.

Príspevok Uriho Gellera a údajného mimozemšťana si môžete pozrieť tu:

Súvisiace články