Zatiahnuté
13°
Bratislava
Demeter
26.10.2024
Vyriešili záhadu Bermudského trojuholníka: Geológ odhalil smutnú pravdu
Zdielať na
Chill

Vyriešili záhadu Bermudského trojuholníka: Geológ odhalil smutnú pravdu

Zdroj: Pixabay

Príčinou hrôz bermudského trojuholníka môže byť prastará vec.

Bermudský trojuholník je jedným z najzvláštnejších a najzáhadnejších miest na našej planéte. Známy aj ako Diablov trojuholník, je to oblasť Atlantického oceánu medzi ostrovom Bermudy, Portorikom a Miami. Mnohí ľudia z neho majú strach, pretože v posledných desaťročiach tu bez stopy zmizlo množstvo lodí a lietadiel - niet divu, že tieto záhadné incidenty inšpirovali niektoré bláznivé teórie.

Sú takí, ktorí veria, že v oblasti pôsobia mimozemšťania a spôsobujú zmiznutie týchto plavidiel, a iní, ktorí sú presvedčení, že obrovská príšera alebo gigantický záhadný vír si už dlho berie svoje obete. Samozrejme, doteraz sa nenašli žiadne dôkazy ani o jednom, ani o druhom, a preto sa mnohí snažia prísť na to, v čom by mohlo spočívať tajomstvo - nuž, zdá sa, že jednému geológovi sa to podarilo.

NICK HUTCHINGS TVRDÍ, ŽE PRAVDA O ZÁHADNÝCH ZMIZNUTIACH BERMUDSKÉHO TROJUHOLNÍKA SA SKRÝVA POD VODOU - A TO STAROBYLOU - A VIE DOKÁZAŤ ICH ÚČINKY.

Podľa odborníka sa v bermudskom trojuholníku nachádza obrovská podmorská sopka, ktorá obsahuje silne magnetickú látku, ktorá spôsobuje, že navigačné systémy lodí a lietadiel, ktoré do tejto oblasti zablúdia, nefungujú a pokazia sa - čo spôsobí, že sa buď jednoducho stratia a zmiznú, alebo havarujú a stanú sa obeťami vody a vĺn.

Akokoľvek je táto teória jednoduchá, je aj vierohodná, pretože štúdie ukázali, že táto magnetická látka tam skutočne je, a Nick Hutchings dokázal pomocou kompasu demonštrovať, aký vplyv môže mať na navigačné systémy - to znamená, že príčinou nebezpečenstva Bermudského trojuholníka nie sú mimozemšťania, skoky v čase alebo nevysvetliteľné prírodné javy, pretože naznačujú, že tragické incidenty spôsobujú účinky starobylej sopky.

Súvisiace články