Skoro jasno
12°
Bratislava
Dobromila
28.10.2024
Na breh vyplavilo torzo tajomného monštra: Odborníci v absolútnom šoku!
Zdielať na
Chill

Na breh vyplavilo torzo tajomného monštra: Odborníci v absolútnom šoku!

Zdroj: Pixabay

Niektorí sa domnievajú, že záhadné pozostatky nepatria pozemskému tvorovi.

V poslednom čase sa veľa hovorí o mimozemšťanoch, pričom neustále dochádza k pozorovaniu UFO, na ktoré ani úrady nedokázali dať uspokojujúcu odpoveď. Niektorí ľudia veria, že mimozemšťania existujú, pretože je takmer nemožné, aby sa život vyvinul v celom vesmíre okrem Zeme; iní sa domnievajú, že mimozemšťania sú len výplodom našej fantázie - nech je pravda akákoľvek, je to veľmi podnetná téma na zamyslenie.

Nedávno sa pri pobreží austrálskeho Queenslandu odohrala šokujúca udalosť, z ktorej aj odborníkom spadla sánka. Muž menom Bobbi-Lee Oates sa prechádzal po pláži a obdivoval more, keď si v piesku všimol čosi zvláštne a dosť podivné. Keďže netušil, čo to je, odfotil to a požiadal internet o pomoc pri identifikácii - svojím objavom nakoniec ohromil celý svet.

MŔTVOLA NA PLÁŽI VYZERALA, AKOBY NEPOCHÁDZALA Z TEJTO PLANÉTY.

Pozostatky mali rebrá podobné ľudským, miestami pokryté chlpmi, ale vyzeralo to, že má aj dlhý chvost alebo nohy a výraznú lebku. Na prvý pohľad vyzerá ako mimozemšťan, ale niektorí tvrdia, že sa podobá skôr na morskú pannu. Rozprúdili sa o ňom vášnivé diskusie, ale všetci sa zhodli, že je to skutočne veľmi nezvyčajné a vyvoláva veľa otázok.

Ani odborníci nevedeli presne povedať, čo je mŕtvola zač, akým tvorom mohla kedysi byť. Jeden morský biológ povedal, že to boli pravdepodobne pozostatky tuleňa, ale ani to nie je isté, takže zostáva otázkou, čo to vlastne vyplavilo na breh. 

A takto vyzerá záhadná mŕtvola - fotografiu si prezerajte na vlastné riziko:

Súvisiace články