Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V horách sa objavili záhadné antény: Nikto netuší, ako sa tam dostali
Zdielať na
Chill

V horách sa objavili záhadné antény: Nikto netuší, ako sa tam dostali

Zdroj: Pixabay

Dokonca aj úrady sú výskytom záhadných antén zmätené.

Keďže toľko ľudí verí v existenciu mimozemšťanov, je takmer samozrejmé, že nech sa deje akákoľvek záhada, niekto pravdepodobne poukáže na to, že za ňou musia byť mimozemšťania. Mnohí ľudia napríklad pevne veria, že s pyramídami majú niečo spoločné mimozemšťania, hoci neexistuje absolútne žiadny nezvratný dôkaz.

V horách v Utahu boli tiež objavené predmety, o ktorých si niektorí ľudia najprv mysleli, že majú niečo spoločné s mimozemšťanmi, ale zjavne sú dielom ľudských rúk. Samozrejme, to neuberá na záhade, pretože ani miestne úrady nepoznajú správnu odpoveď na otázku, čo určite drží tamojších obyvateľov v napätí a túžia poznať pravdu.

V horách sa našli záhadné antény, ktorých je pomerne veľa, a keďže nie sú označené, nikto nevie, komu patria alebo na čo boli na určitých miestach postavené. Úrady sa rozhodli ich demontovať a tucet z nich už odstránili, ale nepriaznivé počasie im to sťažuje, takže chvíľu potrvá, kým budú všetky odstránené.

Niektorí naznačili, že príslušné antény boli zjavne zriadené na účely ťažby kryptomeny, ale ani o tom neexistujú žiadne dôkazy, takže záhada objektov zostáva zatiaľ nevyriešená. Nikomu nebola spôsobená žiadna škoda, ale umiestnenie antén na verejnom mieste bez povolenia je nezákonné, takže ten, kto to urobil, bude pravdepodobne čeliť vysokej pokute, ak sa preukáže, že to bol on.

Súvisiace články