Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Na Zem dopadla špičková mimozemská technológia: Dôkaz o existencii tajnej civilizácie v Slnečnej sústave?
Zdielať na
Chill

Na Zem dopadla špičková mimozemská technológia: Dôkaz o existencii tajnej civilizácie v Slnečnej sústave?

Zdroj: Pixabay

Nový výskum priniesol prekvapivé detaily.

Odkedy NASA odštartovala svoj projekt na Marse, rover Perseverance dorazil na červenú planétu a vesmírny teleskop Jamesa Webba pozoruje galaxiu a vyrába úžasne ostré snímky, odvtedy je publikovaných oveľa viac správ o vesmírnom prieskume. Isté uvoľnenie informácií sa v posledných rokoch pozoruje aj v súvislosti s mimozemskou a UFO tematikou. Tá už čoskoro dostane podporu Spojených štátov amerických a Pentagonu vo forme podrobnejšieho dokumentu.

Známi vedci teraz zverejnili štúdiu, v ktorej uvádzajú možnosť, že na Zemi skutočne môžu existovať stopy mimozemských civilizácií, ktoré na našu planétu prišli pomocou meteoritov. Vedci k tomuto poznaniu dospeli skúmaním dvoch minerálov - heideitu a brezinaitu, keďže ich vznik je tak priemyselne zložitý, že je takmer nemožné si myslieť niečo iné ako to, že sú vytvorené umelo.

A to môže byť stopou mimozemskej civilizácie.

Podľa Pierra Embaida, vedca z Univerzity Central vo Venezuele, môže byť v Slnečnej sústave úplne neznáma mimozemská technológia, ktorej niektoré prvky sa dostali na Zem v meteoritoch. Spomínané dva umelé minerály sa našli v meteoritoch už v 70. rokoch. Vedec svoj poznatok opiera o sofistikovaný proces výroby týchto minerálov, takže ich prirodzený výskyt možno takmer vylúčiť.

Odborník hovorí o mineráloch ako o technologickom odtlačku, teda ako o znaku mimozemskej civilizácie a tiež dodáva, že v budúcnosti by sa oplatilo tento minerálny zdroj skúmať aj inými odbormi.

Súvisiace články