Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
TIETO hodinky by vám závidel aj James Bond
Zdielať na
Chill

TIETO hodinky by vám závidel aj James Bond

Zdroj: Christopher Ward

Hodinky C65 Trident Diver dokazujú kombináciou modernej technológie a retra, že staré a nové dokážu fungovať vedľa seba.

Pôvodne londýnska značka má len 14 rokov a je zaujímavá tým, že je prvou spoločnosťou na svete, ktorá svoje produkty ponúkala len online na internete. Ich modely sú inak zostavené v švajčiarskych továrňach.

Christopher Ward

​O najnovšom členovi rodiny Christophera Warda, sa hovorí ako o najatraktívnejšom kuse značky.

Na prvý pohľad sa zdá, akoby k nám tento model prišiel zo šesťdesiatych rokov po tom, čo Sean Connery ako James Bond zachránil svet.

Christopher Ward

Hodinky ​C65 Trident Diver sú výborným doplnkom ako pre dni nabité akciou, tak aj pre elegantné podujatia: perfektne padnú k oblekom, ale sú tiež výborným spoločníkom na potápanie.

Šesťdesiatpäť gramové a štyridsaťjeden milimetrové hodinky z nehrdzavejúcej ocele, sa dajú objednať s koženým remienkom (ktoré im dodávajú väčší retro feeling) a sú vodotesné do 150 metrov.

Christopher Ward

​Ako prvú si na ciferníku všimnete krásne spracovanú číslicu 12, vytvorenú reliéfnou tlačou a nápisom Christopher Ward miesto deviatky. Ale aj prepracovaná gravírovaná korunka dodáva modelu exkluzivitu.

Christopher Ward

​Za 870 eur môžu zdobiť aj vaše zápästie.