Zatiahnuté
17°
Bratislava
Dionýz
9.10.2024
Na dne oceánu našli pyramídu: Potápač vydal šokujúce svedectvo
Zdielať na

Na dne oceánu našli pyramídu: Potápač vydal šokujúce svedectvo

Zdroj: FreePik

Existencia podmorskej pyramídy je predmetom diskusií, pričom mnohí spochybňujú jej pôvod.

V poslednom čase sa po celom svete našlo množstvo pyramíd. Najznámejšie sú síce egyptské pyramídy, ale staroveké ríše môžu skrývať aj nespočetné množstvo ďalších stavieb, ktoré ešte neboli objavené. Pomocou satelitu boli už skôr identifikované desiatky lokalít v púšti, ktoré potenciálne ukrývajú obrovské pyramídy.

Okrem mayských pyramíd sú svetoznáme aj a pyramídy Aztékov a Inkov, pričom publicitu získavajú aj ich čínske náprotivky.

To, čo sa našlo pod vodou pri pobreží Japonska, však vyvoláva obrovské diskusie aj medzi vedcami, pretože pod vodou sa skrývajú štruktúry, ktoré podľa mnohých pravdepodobne nie sú prirodzenými útvarmi, ale skôr štruktúrami stratenej a zaniknutej kultúry. Tá sa počas histórie potopila pod vodu, možno kataklizmou, ktorá spôsobila zmiznutie tejto starovekej kultúry.

Diskusie neberú konca, ale vždy je zaujímavé vypočuť si očitého svedka. Takého, ktorý bol pri údajných ruinách pyramídy na dne oceánu.

LadBible uverejnil článok o jeho svedectve a jeho výpovedi. Potápač tvrdí, že útvary, ktoré videl, keď sa ponoril pod vodu, nemohli byť prírodnými útvarmi a že sa ho pri ruinách niečo dotklo.

Údajné ruiny sa nachádzajú pri ostrovoch Rjúkju a miestni obyvatelia odvtedy mystifikujú objav pod vodou, ktorý mnohí považujú za stopy po starovekej civilizácii. Potápač videl na dne vody symetrické a ploché tvary, ktoré mu dokázali, že by mohlo ísť o umelo vytvorené plochy.

Tu je video „podvodných pyramíd“:

Súvisiace články