Jasno
15°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
V mexickom kongrese vystavili mimozemské múmie
Zdielať na
Video

V mexickom kongrese vystavili mimozemské múmie

Zdroj: YouTube/ABC7

Pozostatky vraj nie sú súčasťou pozemskej evolúcie a takmer tretina ich DNA je nám neznáma.

Dve údajné mimozemské telá nájdené v peruánskom Cuscu boli v stredu vystavené v boxoch s priehľadnými stenami v Mexico City.

Podujatie zorganizoval novinár a ufológ Jaime Maussan, ktorý pod prísahou tvrdil, že mumifikované exempláre nie sú súčasťou "našej evolúcie na Zemi" a že takmer tretina ich DNA nám zostáva "neznáma", uviedol denník Independent s odvolaním sa na mexické médiá.

UFO horúčka vrcholí - ale je zvláštne, že plamene nepodnecuje ani tak verejná mienka, ako skôr politici. Najnovšie, po niekoľkých vypočutiach v USA, naskočil do "mimozemského vlaku" aj mexický kongres a nielenže sa objavili správy o podivných objektoch, ale mexickým politikom boli predložené dve údajné telá mimozemšťanov.

Tieto exempláre, údajne nájdené v peruánskom Cuscu, boli vystavené vo vitrínach v Mexico City. Podujatie zorganizoval novinár a ufológ Jaime Maussan, ktorý tvrdí, že tieto mumifikované tvory nemajú žiadnu súvislosť s evolučnou históriou Zeme a že viac ako 30 percent ich DNA je klasifikovaných ako "neznáme" (nech už to znamená čokoľvek).

Počas verejného vypočutia Maussan pred odhalením údajných mimozemských pozostatkov ukázal rôzne videá UFO a neidentifikovaných javov. Maussan tiež zdôraznil, že tieto exempláre neboli objavené po nehode UFO, ale ide o skamenené, starobylé artefakty.

Podľa Maussana vedci z Mexickej autonómnej národnej univerzity (UNAM) skúmali vzorky a ako uvádza Independent, pomocou rádiokarbónového datovania (čo znie dosť zvláštne) sa im podarilo získať dôkazy o DNA. Vedci potom údajne zistili, že viac ako 30 percent DNA je v porovnaní s inými vzorkami neidentifikovateľných. Prekvapení však bolo viac: počas prezentácie sa premietali röntgenové snímky a odborníci pod prísahou tvrdili, že v jednom z tiel bolo "vajce", a v oboch sa našli implantáty vzácnych kovov, ako osmium.

Aby sme boli spravodliví, už pri uvedenej správe by sme mali byť opatrní, pokiaľ ide o vyvodzovanie možných záverov a dodajme, že to nie je Maussanovo prvé rodeo, pokiaľ ide o múmie UFO, keďže v roku 2015 prezentoval "pozostatky mimozemšťana", z ktorých sa neskôr vykľulo telo dvojročného dieťaťa. Druhý ufológ, Maussanov partner Tony Bragalia, sa neskôr vo verejnom príspevku ospravedlnil dvojročnému dieťaťu za to, že z jeho pozostatkov urobil senzáciu.

Súvisiace články