Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Šokujúce video: Objavili neznámy lietajúci objekt na mapách Google
Zdielať na
Video

Šokujúce video: Objavili neznámy lietajúci objekt na mapách Google

Zdroj: Flickr

Dôkaz existencie mimozemšťanov?

V poslednom čase sa čoraz častejšie vynára otázka, či vo vesmíre existuje inteligentný život ako na Zemi. Dôvodom je najmä rastúci počet záhadných pozorovaní UFO, ktoré nevie vysvetliť ani Pentagon, a nedávne tvrdenia úradníka, že mimozemšťania existujú - to druhé vyvolalo obrovský rozruch po celom svete.

Či už veríme v mimozemšťanov alebo nie, zatiaľ sme nenašli nevyvrátiteľný dôkaz o ich existencii, takže nemôžeme s istotou povedať, že v galaxii nie sme sami. Napriek tomu sa neustále dejú veci, ktoré čoraz viac naznačujú, že mimozemšťania existujú a boli tu na Zemi - existuje jeden prípad, ktorý naozaj rozvíril vášne.

MIGUEL GONZALEZ ÚDAJNE NAŠIEL DÔKAZ O EXISTENCII MIMOZEMŠŤANOV VĎAKA MAPE GOOGLE - IDE O SKUTOČNE ZAUJÍMAVÝ OBJAV.

Ak niekto na mape Google priblíži bod neďaleko ostrova Bermudy, potom zmení uhol pohľadu, je na oblohe vidieť niečo, čo vyzerá presne ako klasický "lietajúci tanier", a to za bieleho dňa.

Keďže ide o záhadný Bermudský trojuholník, konšpirační teoretici sa okamžite rozohnili a tvrdia, že to nielen dokazuje existenciu mimozemšťanov, ale aj to, že mimozemšťania spôsobili, že v posledných desaťročiach v tejto oblasti zmizlo toľko lietadiel a lodí - ale to je, samozrejme, len bláznivo znejúca teória.

Niektorí ľudia tvrdia, že na snímke z mapy Google nie sú mimozemšťania, ale vták, ktorý bol rozmazaný počas letu, ale sú aj ľudia, ktorí tvrdia, že je to list padajúci zo stromu. Nech je pravda akákoľvek, určite je to podnetné na zamyslenie a na prvý pohľad je to naozaj desivý pohľad - tu je video a vy sami môžete rozhodnúť, čo vidíte:

Súvisiace články