Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Takto to vyzerá, ak vedľa vás vybuchne jadrová bomba!
Zdielať na
Video

Takto to vyzerá, ak vedľa vás vybuchne jadrová bomba!

Zdroj: Shutterstock

Nočná mora sa odohráva priamo pred našimi očami. Desivé video šokuje ľudí na celom svete.

Dňa 20. júla sa na Slovensku dostal do kín najnovší film geniálneho Christophera Nolana Oppenheimer, ktorý rozpráva príbeh o vynájdení atómovej bomby. Po zhliadnutí filmu si mnohí ľudia položili otázku, či je dobre, že vedci vytvorili takú neuveriteľne ničivú zbraň, pretože to môže byť príliš veľká moc v rukách ľudstva.

Ak máte záujem, trailer k filmu Oppenheimer v angličtine si môžete pozrieť tu:

Americká vláda v roku 1945 zhodila atómové bomby aj na Hirošimu a Nagasaki, takže celý svet mohol vidieť pekelnú silu takéhoto zariadenia. Strach z toho, kedy by mohla vypuknúť jadrová vojna, nás prakticky neustále sprevádza, najmä v súčasnej napätej situácii spôsobenej už takmer 1,5 roka trvajúcim konfliktom medzi Rusmi a Ukrajincami.

NEDÁVNO BOLO NA INTERNETE ZVEREJNENÉ ŠOKUJÚCE VIDEO, KTORÉ VO VIRTUÁLNEJ REALITE SIMULUJE, AKO BY TO VYZERALO, KEBY VEDĽA NÁS VYBUCHLA JADROVÁ BOMBA - STRAŠIDELNÉ A ZÁROVEŇ OHROMUJÚCE, CELÝ SVET BOL ŠOKOVANÝ ZÁŽITKOM, KTORÝ VYVOLALO.

Na konci videa sme na príjemnej, zdanlivo pokojnej pláži, a potom zrazu krajinou otrasie obrovský, jasný výbuch a vidíme, ako krvavý hríbový mrak rastie a rastie, tlaková vlna sa blíži k nám a okolie začína horieť - a my len bezmocne stojíme, zamrznutí, ohromení, sledujeme hrôzu, ktorú by taký výbuch jadrovej bomby spôsobil.

Netreba dodávať, že zábery sa v okamihu stali virálnymi, keďže ľudia sa od Oppenheimerovej demonštrácie o túto tému zaujímajú čoraz viac - a tento detailný záber je skutočne šokujúci, pre mnohých pravdepodobne nočná mora.

Video so simulovaným jadrovým výbuchom si môžete pozrieť tu:

@supremelymodern Virtual reality of Nuclear blast, has to be one of the most terrifying videos ever!! First hydrogen bomb test. #virtualreality #nuclearbomb #terrifyingposts ♬ original sound - Supremely Modern

Súvisiace články