Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na oblohe sa objavil zrkadlový obraz mesta: V Číne vyvolal vlnu šialených konšpirácií
Zdielať na
Video

Na oblohe sa objavil zrkadlový obraz mesta: V Číne vyvolal vlnu šialených konšpirácií

Zdroj: youtube/cnn

Obyvatelia čínskeho mesta sa zobudili na neuveriteľný pohľad - odraz svojho mesta na oblohe.

Mrakodrapy na oblohe nad mestom sú v Číne čoraz častejším javom. Sú to síce len anomálie a pri pozornom upretí zraku tento jav ani nevyzerá ako mesto, napriek tomu mnohých ľudí oklamal.

Síce ide o atmosférický jav, ale mnohí ľudia sú voči tomuto faktu skeptickí.

Pritom ide skutočne len o fyzikálnu záležitosť. Je zaujímavé, že podobné atmosférické javy boli pozorované v mnohých častiach sveta.

Obyvatelia mesta hlásili, že na oblohe vidia obrysy mrakodrapov, domov a budov, akoby sme boli v matrixe a niečo sa pokazilo. Samozrejme, keď sa niečo podobné stane, milovníci konšpirácií sa na to hneď vrhnú a kričia o súdnom dni a tvrdia, že to je dôkaz záhadnej paralelnej dimenzie.

Matrix v skutočnosti znamená, že žijeme v simulovanom svete, ktorý nie je skutočný, ale ktorý sa odohráva podľa vopred napísaného programu, či už ide o počítačový program alebo samotný film Matrix, do ktorého je zapojené celé ľudstvo.

Tieto udalosti dokážu konšpiračných teoretikov nadchnúť preto, že neexistuje jednoznačná vedecká odpoveď, prečo tieto transformačné mračná vznikajú.

Konšpiračné skupiny, ako kanál Paranormal Crucible na YouTube tvrdia, že je do toho zapojená NASA, ktorá vykonáva testy projektu Blue Beam. Ide o populárnu konšpiračnú teóriu, ktorá tvrdí, že vesmírna agentúra plánuje simulovať inváziu mimozemšťanov alebo druhý príchod Krista prostredníctvom hologramov.

Každopádne by sme takúto atmosférickú udalosť určite radi videli na vlastné oči.

Súvisiace články