Skoro jasno
15°
Bratislava
Z čiernej diery vo vesmíre vychádzajú desivé zvuky: Vedcom sa z nich ježia chlpy na tele
Zdielať na
Video

Z čiernej diery vo vesmíre vychádzajú desivé zvuky: Vedcom sa z nich ježia chlpy na tele

Zdroj: Pixabay

NASA sa podelila so svetom o zvukovú nahrávku, ktorá takmer všetkých privádza do úžasu.

Záhady, ktoré sa skrývajú vo vesmíre, sú ohromujúce a vedci sa neustále snažia nájsť ďalšie odpovede na otázky, ktoré sú dôležité pre celé ľudstvo. Problémom však je, že keď nájdu odpoveď, vyvolá to minimálne tri ďalšie otázky, takže pravdepodobne nikdy úplne nepochopíme, ako vesmír funguje - ale stále sa o to pokúšame.

NASA už nejaký čas skúma čierne diery, ktoré vo vesmíre dokonca pohlcujú svetlo. Spôsob, akým fungujú, je neobyčajný, samotný fakt, že existujú, je fascinujúci, a teraz sa nám o nich podarilo získať informácie, ktoré sú strašidelné a fascinujúce zároveň - a vďaka NASA sa o tom môžeme presvedčiť na vlastné oči, ak sa odvážime.

Na internete bolo zverejnené mrazivé video NASA, na ktorom záhadná čierna diera vydáva zvuk - a netreba azda dodávať, že je to nadpozemský zvuk, ktorý je šokujúci a zároveň núti k zamysleniu.

Je vraj obrovským omylom, že vesmír je kvôli vákuu desivo tichý, ale vedcom z NASA sa podarilo nahrať zvuk horúceho plynu vo vnútri čiernej diery, ktorý digitálne zosilnili a skombinovali s ďalšími súvisiacimi údajmi, aby vytvorili tento strašidelný "vesmírny hluk", z ktorého sa asi každému v okamihu zježia chlpy na tele:

 

Súvisiace články