Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Fascinujúce zábery: Je to naozaj UFO, ktoré sa skrýva nad mrakom?
Zdielať na
Video

Fascinujúce zábery: Je to naozaj UFO, ktoré sa skrýva nad mrakom?

Zdroj: Wikimedia

V Las Vegas natočili zaujímavé video, o ktorom nikto nevie, čo je zač.

Mnohí ľudia sa pýtajú, či mimozemšťania naozaj existujú. V posledných rokoch a desaťročiach bolo na oblohe zaznamenaných nespočetné množstvo pozorovaní UFO, ale samozrejme, žiadny zo záberov nedokázal existenciu mimozemšťanov, pretože "UFO" znamená jednoducho lietajúci objekt, ktorého pôvod nie je známy - ale na internete sa neustále objavujú strašidelné videá pozorovaní.

Z filmov o mimozemšťanoch sme si zvykli, že zvyčajne zasiahnu Spojené štáty ako prvé, či už prichádzajú s mierovými alebo útočnými úmyslami. Toto hollywoodske klišé má možno svoje opodstatnenie, pretože nedávne video z Las Vegas mnohým zježilo chlpy a ukázalo veľmi záhadný jav.

Autor videa prirovnal to, čo videl, k hororovému filmu: zdalo sa mu, že nad mrakmi videl zaujímavý objekt, ktorý vyžaroval svetlo - videlo ho niekoľko ľudí a nikto nedokázal prísť s normálnym vysvetlením, takže to okamžite označili za pozorovanie UFO a mysleli si, že by to mohol byť dôkaz o mimozemšťanoch.

Samozrejme, našli sa aj takí, ktorí si mysleli, že ide len o svetelnú šou jednej z budov, keďže Las Vegas je neustále zaliate svetlom, a objavili sa aj teórie, že príčinou tohto javu boli nebeské ľadové kryštáliky. Nech je pravda akákoľvek, zábery nižšie sú rozhodne strašidelné - aj keď osoba, ktorá ich urobila, nevyzerá vystrašene, ale skôr celé divadlo prežíva ako zázrak:

@hotheadbrett There is a #ufo #uap above Sapphire Las Vegas @sapphirelv702 #vegas #aliens #true @UFO @vegas ♬ original sound - HotHeadBrett

Súvisiace články