Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dominika Mirgová zdolala Aless, raper Tresor Martina Valihoru
Zdielať na
Video

Dominika Mirgová zdolala Aless, raper Tresor Martina Valihoru

Zdroj: Fight Night Challenge

V poradí tretí hviezdny večer Fight Night Challenge včera privítal známe osobností zo sveta MMA a showbiznisu.

Včera večer sa v Brne konala veľkolepá MMA show Fight Night Challenge. V hlavnom zápase večera sa stretli dvaja vyzývatelia a diváci boli svedkami napínavého súboja, ktorý nakoniec vyhral raper Andreas "Frayer Flexking" Stolárik. Okrem hlavného zápasu sa v rámci večera predstavilo mnoho ďalších zaujímavých bojovníkov, ktorí predviedli skvelé výkony a pobavili divákov. Celkovo to bol skvelý večer plný napínavých zápasov a zaujímavých momentov.

Veľkolepá show Fight Night Challenge včera preverila viacero zvučných mien aj zo sveta showbiznisu. Jednou z nich bola aj Dominika Mirgová, ktorá sa v ringu v atraktívnom dueli postavila raperke Alessii Capparelli. Obe speváčky si vzájomne nič nedarovali, ale úspešnejšia bola nakoniec Mirgová, ktorá svoju súperku zdolala hlavne po technickej stránke.

​Bodoví rozhodcovia v boxerskom ringu priznali víťazstvo aj raperovi Erikovi „Tresor“ Szeifovi, ktorý mal navrch nad bubeníckou legendou Martinom Valihorom.

​Turnaje známych osobností v bojových športoch sa vo svete tešia veľkej popularite. Uvádzačom zápasov bol jeden z našich najznámejších MMA bojovníkov – Attila Végh.