Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž videl v lese mimozemšťana: Vôbec nevyzerajú tak, ako sme si doteraz mysleli
Zdielať na
Video

Muž videl v lese mimozemšťana: Vôbec nevyzerajú tak, ako sme si doteraz mysleli

Zdroj: Pixabay

Zvláštne stvorenie videl ešte ako dieťa a odvtedy je mimozemšťanmi takmer posadnutý.

Mnoho ľudí verí v existenciu mimozemšťanov, aj keď sme v tomto smere zatiaľ stále nemáme konkrétne, nenapadnuteľné dôkazy. Pravidelné pozorovania UFO a rôzne správy sú síce zaujímavé, ale väčšina z nich má logické, jednoduché vysvetlenie.

Zaujímavá je správa, ktorú nedávno zdieľal 35-ročný Angličan Ben Walgate. Jeho život úplne zmenilo údajné pozorovanie mimozemšťana, ktoré zažil v detstve počas túry a kempovania v Yorku, keď sa na odpočívadle odtrhol od ostatných a sám objavoval les – ani vo sne mu nenapadlo, čo sa stane. 

Podľa Bena sa nachádzal v časti lesa, ktorá nebola príliš hustá, keď zbadal niečo neuveriteľné: asi 20 metrov od seba uvidel zvláštne, štíhle, zelené stvorenie, vysoké asi 1,8 metra, ktoré chodilo po nohách – končatiny malo v porovnaní s telom veľmi dlhé a hlavu malú, na ktorej mal dve čierne oči.

Vraj si dokonca vzájomne pozreli do očí a Benovi táto skúsenosť stačila na to, aby odvtedy videl svet inak, keďže momentálne má YouTube kanál, na ktorom sa podobným javom a vnímaniu venuje.

Podľa Bena Walgatea bolo stvorenie, ktoré videl, určite mimozemské, keďže mal jednoducho pocit, že zelený mimozemšťan nie je z našej planéty. Predpokladané pozorovanie muža je mimoriadne unikátne, keďže zatiaľ väčšina ľudí v posledných desaťročiach popisovala mimozemšťanov ako malých, sivých s veľkými hlavami a obrovskými očami - takže ich môže byť pokojne aj niekoľko druhov. Samozrejme, oveľa pravdepodobnejšie je, že Ben mal v detstve iba bujnú fantáziu .

Každý sa môže sám rozhodnúť, či verí v existenciu mimozemšťanov a Bena Walgatea, ktorého príbeh si môžete vypočuť tu:

Súvisiace články