Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Desivé zábery: UFO v tvare snehovej vločky videné nad Mexikom, ľudia neverili vlastným očiam
Zdielať na
Video

Desivé zábery: UFO v tvare snehovej vločky videné nad Mexikom, ľudia neverili vlastným očiam

Zdroj: Gianluca Carenza/Unsplash

Ďalšie pozorovanie UFO, pri ktorom tuhne krv v žilách, tentokrát v Mexiku zbadali zvláštny, čierny, lietajúci objekt.

Na mimozemšťanov sa dá veriť a, samozrejme, aj nie, no každý sa určite zhodne na tom, že téma a možnosť mimozemského života je určite vzrušujúca. V dnešnej dobe je veľa pozorovaní UFO, keďže takmer každý má poruke telefón na zachytenie týchto zvláštnych javov na oblohe – hoci to mnohí ľudia nesprávne chápu, keďže UFO nie sú nevyhnutne identické s Marťanmi či inými mimozemskými bytosťami, len neidentifikované lietajúce objekty tak nazývajú.

Na internete sa pravidelne objavujú zábery „lietajúcich tanierov“ a podobných strašidelných predmetov viditeľných vo vzduchu, no nedávno sa v Mexiku podarilo zachytiť niečo, z čoho tuhla krv v žilách takmer všetkým očitým svedkom, pretože snáď nikto nikdy nevidel čokoľvek podobné predtým – a to pochopiteľne mnohých naplnilo skutočným znepokojením.

V Meride v Mexiku sa jedného sobotného večera o 20:30 na oblohe objavil čierny hrôzostrašný objekt v tvare snehovej vločky, o ktorom ľudia hovorili, že sa „pohybuje“ strašne pomaly, akoby špehoval krajinu a ľudí pod ním. Záhadný úkaz okamžite upútal pozornosť obyvateľov, a tak všetci pozorovali oblohu, aby zistili, aký bude ďalší krok UFO, či nepôjde o prvý kontakt mimozemšťanov s ľudstvom.

No, fanúšikovia mimozemšťanov museli byť sklamaní, pretože mnohí po zhliadnutí záberov okamžite zistili, že UFO nie je nič iné ako balón, ktorý bol vypustený z balónového festivalu, ktorý sa v tom čase konal na hranici mesta, takže nešlo o E.T., len o zatúlaný balón – aj keď nie každý tomu verí, pretože niektorí sú skalopevne presvedčení, že je to skutočne vesmírna loď.

Nech je pravda akákoľvek, naozaj ide o zvláštny jav – záznam si môžete pozrieť tu:

Súvisiace články