Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Najpodivnejšie pozorovanie UFO roka? V Mexiku zostúpil z neba obrovský čierny objekt
Zdielať na
Video

Najpodivnejšie pozorovanie UFO roka? V Mexiku zostúpil z neba obrovský čierny objekt

Zdroj: Gianluca Carenza/Unsplash

Podivné video bolo zverejnené na Reddite.

Nevysvetliteľné video boli okamžite nahrané na jeden z najlepších sociálnych kanálov na internete, Reddit. Na záberoch je vidieť veľmi zvláštny čierny objekt, ktorý je na sociálnych sieťach označovaný aj ako čierna snehová vločka a čierny objekt pomaly zostupuje z oblohy.

V posledných rokoch bolo na Reddit nahraných množstvo podobných nahrávok, takže pre tých, ktorí ich milujú, môže byť táto platforma skutočným pokladom.

Každopádne, video bolo natočené v Mexiku a nie uprostred noci, ale začiatkom večera, o pol deviatej, takže všetko krásne a žiarivo vidíte. Nič nezasahuje do nahrávania. Preto môže byť táto nahrávka zvláštna a zvláštna, akoby sa čierna škvrna označená ako mimozemské lietadlo dokonca spomalilo kvôli ľuďom, ktorí ho nahrávali.

Žena, podľa jej vlastného tvrdenia, bola na ceste domov, keď z auta uvidela na oblohe podivnú čiernu škvrnu, a vtedy vytiahla telefón, aby si všetko pozorne zaznamenala. Video získalo na platforme veľa komentárov, pričom mnohí tvrdia, že by mohlo ísť o balón, ktorý uletel z domácej párty a iní za čiernou záhadnou vecou vidia tajnú vojenskú technológiu.

Súvisiace články