Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Prišiel z budúcnosti a predpovedá nám hroznú budúcnosť: Teraz chce so sebou vziať 8 ľudí
Zdielať na
Video

Prišiel z budúcnosti a predpovedá nám hroznú budúcnosť: Teraz chce so sebou vziať 8 ľudí

Zdroj: Pixabay

Medzi komentujúcimi jeho príspevok sú už aj odvážni záujemcovia.

Príbehy o cestovaní v čase sú nekonečné a videá na sociálnych sieťach, najmä TikToku, sa v posledných rokoch množia. Tie zvyčajne zahŕňajú niekoho, kto tvrdí, že je z budúcnosti a predpovedá nejakú (väčšinou nie pozitívnu) blízku budúcnosť.

Teraz však údajný cestovateľ v čase priniesol do svojho príbehu obrovský zvrat a núti nás veriť, že pochádza z neskoršej éry ľudstva. Jeho zámerom je vziať so sebou do budúcnosti osem dobrovoľníkov.

Presným cieľom je rok 2671 a zámerom podivnej exkurzie je ukázať cestovateľom v čase, aký chaos spôsobili ľudia na Zemi a akým neobývateľným miestom bude naša planéta o pol tisícročia.

Podľa človeka, ktorý si hovorí Eno Alaric, je náš druh na pokraji vyhynutia, čo nie je veľmi povzbudivé, ale vzhľadom na súčasnú situáciu (klimatická kríza, vojny) to vlastne ani neprekvapuje.

Na podporu svojich tvrdení uvádza aj päť mimoriadnych udalostí z blízkej budúcnosti a ak sa tieto potvrdia, nikto nebude mať právo spochybňovať pravosť cestovateľa v čase. Aké sú jeho predpovede? Tu sú:

  • 30. novembra 2022 nájde vesmírny teleskop Jamesa Webba planétu, ktorú možno považovať za zrkadlový obraz Zeme.
  • 8. decembra 2022 sa na našu planétu zrúti obrovský meteor, ktorý prinesie na Zem dovtedy neznáme kovy a cudzie druhy.
  • 6. februára 2023 štyria tínedžeri objavia staroveké ruiny a zariadenie, ktoré dokáže otvoriť červiu dieru k iným galaxiám.
  • 23. marca 2023 sa v Mariánskej priekope nájdu vzácne, prastaré druhy.
  • 15. mája 2023 zasiahne Spojené štáty v oblasti San Francisca megatsunami s 230-metrovými vlnami.

Ak je to pravda len z polovice, už teraz sa tešíme na veľmi rušný nasledujúci polrok. Cestovateľ v čase však zatiaľ neprezradil, aký bude osud ôsmich vybraných ľudí, či sa im podarí vrátiť do našej súčasnosti.

@radianttimetraveler The Distants are coming… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #timetraveler #viral #xyzbca #theory #conspiracy ♬ Growling Stars - Eno Alaric

Súvisiace články