Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Záber ostrý ako britva o UFO v Mexiku: Takmer nevyvrátiteľný dôkaz ich existencie
Zdielať na
Video

Záber ostrý ako britva o UFO v Mexiku: Takmer nevyvrátiteľný dôkaz ich existencie

Zdroj: Gianluca Carenza/Unsplash

Automechanik odfotil lietajúci tanier, ktorý sa objavil v búrke.

Je to takmer neuveriteľné, ale jedna z najkvalitnejších fotografií všetkých čias o údajnom UFO vznikla pred viac ako tromi desaťročiami. Je to neuveriteľné aj preto, lebo v dnešnej dobe každý pobehuje so smartfónom vo vrecku, ktorým sa dá aj fotiť, no nikomu sa nič podobné doposiaľ zachytiť nepodarilo.

Až doteraz a sláva patrí Juanovi Manuelovi Sanchezovi z Mexika, ktorý vyhotovil skvelú fotografiu neidentifikovaného lietajúceho objektu počas búrky. Čierny kotúč s priemerom približne 15 metrov sa objavil nad jeho garážou a v priebehu niekoľkých sekúnd zmizol do neznáma.

Mužovi sa to však podarilo zachytiť a fotografia sa potom stala virálnou na Facebooku a dokonca aj v mexickej štátnej televízii. UFO sa najviac podobá hladkému kamienku, aj keď sa zdá, že v jeho spodnej časti sú viditeľné určité otvory.

Mechanik Juan Manuel Sanchez mal to šťastie, že fotil blížiacu sa búrku, keď náhodou zazrel kovový lesknúci sa predmet.

Úrady sa k veci, samozrejme, nechcú vyjadrovať, takže je nepravdepodobné, že budú nejaké bližšie informácie o tom, či radary zachytili, ako sa objekt zakráda do vzdušného priestoru. Zároveň sa dá ľahko predpokladať, žeby mohlo ísť o americkú technológiu, prototyp nového stealth stroja.

V každom prípade je príbeh sotva kačicou, keďže „víziu“ potvrdila aj mužova manželka a kolegovia. Podľa slov mechanika, ktorý fotil, cítil pri pohľade na stroj skôr obdiv ako strach. Nestihol už prepnúť na video, keďže objekt rýchlo zmizol.

;

Súvisiace články