Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Takto vytvorili strašidelné monštrum v Stranger Things: Vecnu
Zdielať na
Video

Takto vytvorili strašidelné monštrum v Stranger Things: Vecnu

Zdroj: NETFLIX

Je neuveriteľné, koľko práce mali maskéri s vytvorením hlavnej zápornej postavy 4. sezóny seriálu Stranger Things.

Fanúšikovia čakali na pokračovanie seriálu Stranger Things dlhé tri roky, ale zdá sa, že sa to oplatilo, pretože prvých 7 epizód 4. sezóny bolo pre Netflix obrovským úspechom. Na základe doterajších ohlasov sa divákom páči, že nová sezóna je oveľa temnejšia a brutálnejšia a krutá Vecna ​​sa čoskoro presunula do nočných môr ľudí – aj keď sa o nej vedelo už v roku 2016.

Herec, ktorý ho stvárnil, Jamie Campbell Bower, stvárnil postavu bravúrne, keďže kým si hral ošetrovateľa, vyžaroval zo seba láskavosť, a keď vyšlo najavo, kým je, jeho tvár sa zmenila na nepoznanie a sa stal dokonalým stelesnením zla.

Málokto vie, ale Jamie Campbell Bower hral aj reálne postavu Vecny aj pod maskou a údajne trávil 7-8 hodín denne svojou premenou - a keď mu aplikovali ďalšie hrôzostrašné časti tela, požiadal o 30 minút, aby mohol v tichosti sedieť v tmavej miestnosti a úplne sa odovzdať obávanej postave.

Jamie Campbell Bower bol veľmi trpezlivý, pretože vedel, že Vecna ​​bude skutočne nezabudnuteľná legendárna postava, a mal pravdu, pretože fanúšikovia Stranger Things jednomyseľne tvrdia, že je najdesivejším televíznym zlom všetkých čias, a dokonca aj jeho vzhľad je strašidelný - to znamená, že nielen herec, ale aj maskéri odviedli vynikajúcu prácu.

Tu je krátke, časozberné video Jamieho Campbella Bowera, ktorý sa premieňa na Vecnu – je obzvlášť zábavné vidieť herca, ako pokojne popíja a telefonuje, pričom vyzerá ako krvilačný démon:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Netflix US (@netflix)

A tu je jeden z majstrov maskérov, ktorý podrobnejšie rozpráva o tom, ako sa zrodil Vecna:

Súvisiace články