Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Reakcia ruského vojaka: Strieľajú nás ako kačice
Zdielať na
Video

Reakcia ruského vojaka: Strieľajú nás ako kačice

Zdroj: ОК "Північ"

Zverejnili záznam telefonátu ruského vojaka z územia Ukrajiny na ruské Ministerstvo obrany.

TVP Info zverejnila nahrávku telefonátu ruského vojaka z územia Ukrajiny na ruské Ministerstvo obrany, ktorú zavesila na internet: 

​​Tu je jeho preklad: Toto je masaker! Všetky tri prápory, ktoré boli poslané na územie Ukrajiny, boli zničené – hovorí vojak.

Včera večer dorazila na Uraloch a Kamazoch taktická skupina práporu. Zo 60 ľudí prežili len niekoľkí. Veliteľ práporu bol zajatý. Mnoho ľudí, ktorí prišli z Kurska do Belgorodu, je mŕtvych. Zahynul veliteľ 25. brigády. Tretia rota bola zničená v prvej minúte. Boli vymazaní z povrchu zemského. Úplne zničená bola aj 95. brigáda. Zničená bola aj divízia Taman. Mladá armáda je zle pripravená. Nemajú prilby ani vesty. Sú oblečení ako bezdomovci. Posielajú ich ako zvieratá na porážku – pokračuje.

"Naši vojaci nemajú prilby a vesty!"

Ukrajinský prápor Azov, ktorý má osemročnú prax, ich zabíja ako kačice. Strieľajú na nás zo všetkých strán, ani nevieme odkiaľ – dodáva.

Chlapci z práporu Sobra a Rozgwardii boli upálení zaživa. Šesťmiestny Ural, ktorý ich viezol, bol zasiahnutý RPG a všetci zhoreli. Zvyšok práporu sa obrátil späť. Vybavenie, ktoré nám zostalo, je jednoducho smiešne. Uraly, Kamazy a štyri tanky, ktoré nemôžu strieľať – končí hlásenie.