Oblačno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Máte Gmail? TOTO by ste mali vedieť, vyrieši to veľký problém
Zdielať na

Máte Gmail? TOTO by ste mali vedieť, vyrieši to veľký problém

Zdroj: Pixabay

Táto otázka sa stala horúcou témou na sociálnych sieťach a mnohí ľudia o tom ani netušili.

V poslednom čase sa na rôznych sociálnych sieťach a v iných službách vrátane Facebooku a Messengeru objavilo veľa dôležitých bezpečnostných zmien a noviniek. Spoločnosti ako Google a Meta o týchto zmenách používateľov priebežne informujú, takže široká verejnosť je okamžite informovaná o najnovšom vývoji, podvodoch a riešeniach.

Veľmi často sa však do sociálnych sietí dostávajú správy, ktoré sa netýkajú nejakých noviniek, ale funkcií, o ktorých sa hovorí málo alebo sa prehliadajú, takže mnohí ľudia tieto malé riešenia, ktoré nám môžu výrazne uľahčiť orientáciu v našich vlastných programoch, ani nevyužívajú.

V skupine na Facebooku bol zdieľaný trik, ktorý poskytuje okamžitú odpoveď na jeden z najväčších problémov služby Gmail.

Týka sa vyhľadávania, keďže často nemôžeme nájsť kľúčové slová v našej pošte, frázu, ktorú si pamätáme o nejakej téme, ale nevieme presne určiť, kde sa nachádza. Je možné vykonať aj podrobné vyhľadávanie našej korešpondencie, ktoré je indikované malým posuvníkom s tromi pruhmi na konci vyhľadávacieho panela.

Ak naň kliknete, objaví sa množstvo malých políčok a môžete podrobne zadať, čo hľadáte, veľkosť, či bola priložená príloha, v akom intervale hľadáte. A potom si môžete hneď vybrať, kde v korešpondencii chcete hľadať daný list alebo predmet.

Súvisiace články