Oblačno
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Používate Messenger? Blížia sa rozsiahle zmeny
Zdielať na
Tech

Používate Messenger? Blížia sa rozsiahle zmeny

Zdroj: Facebook

Blíži sa najväčšia zmena za posledné roky.

V každodennom živote používame toľko aplikácií a programov, že malá zmena môže byť veľkým prekvapením, najmä ak presne nevieme, o čo ide, ale zrazu dostaneme oznámenie a musíme sa rozhodnúť, čo chceme.

V poslednom čase sa objavilo veľa oznámení technologických gigantov, ktoré oznamujú veľké zmeny. Spoločnosť Google venuje čoraz väčšiu pozornosť službe Gmail, aby zabezpečila, že naše údaje budú čoraz bezpečnejšie a nedostanú sa do rúk podvodníkov. Aj Facebook tomu venuje čoraz väčšiu pozornosť, ale teraz sa chystá iná zmena v Messengeri, ktorá však bude o to veľkolepejšia.

O čo ide?

Ide o nový spôsob, ako môžu stránky na Facebooku dostať svoje správy a novinky k používateľom. Mnohí ľudia z toho budú pravdepodobne nešťastní, ale mnohí to budú považovať za veľmi užitočnú novinku, ktorá nám pomôže zostať informovanými. Správy zo stránok sa budú posielať priamo do aplikácie Messenger, čo je radikálna zmena oproti tomu, čo sme videli doteraz.

Facebook

​Stránky Facebooku budú môcť osloviť používateľov - nás - priamo v aplikácii Messenger. Budete môcť zdieľať text, obrázky, zvuk a dokonca aj hlasovať. A nová funkcia bude v najbližších týždňoch dostupná pre všetkých, takže nebude trvať dlho, kým sa dostane aj k nám. Dôležité je, že sledovatelia stránok budú upozornení, ak sa budú chcieť pripojiť ku kanálu.

Facebook

Súvisiace články