Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Influencerka si nechala spraviť nové prsné implantáty: Čo nasledovalo potom, šokovalo všetkých!
Zdielať na
Life

Influencerka si nechala spraviť nové prsné implantáty: Čo nasledovalo potom, šokovalo všetkých!

Zdroj: Instagram/iamsarahharris

Po implantácii sa u novozélandskej influencerky vyvinul závažný syndróm.

Sarah Harris sleduje na Instagrame 2,3 milióna ľudí. Modelka sa už objavila okrem iných aj v magazíne Playboy, teraz sa však neocitla na titulkoch novín kvôli svojej práci.

Dvadsaťdeväťročná novozélandská influencerka si odstránila prsné implantáty – a snaží sa všetkých odradiť od zväčšenia pŕs.

Článok v New Zealand Herald odhaľuje, že Sarah Harris bol vo veku 21 rokov odstránený nezhubný nádor z prsníka. Po operácii sa jej prsia stali asymetrickými, a tak v roku 2017 podstúpila plastickú operáciu v Thajsku.

Jej telo takmer okamžite zaprotestovalo: vlasy začali vypadávať v chumáčoch, po celom tele sa jej vyhodili vyrážky a doľahla na ňu chronická únava: celé dni nedokázala vstať z postele. Pre neustálu únavu spojenú s „chorobou prsných implantátov“ ju jej partner opísal takto:

29-ročná žena v 89-ročnom tele.

Modelka mala pocit, že plastickou operáciou získala takmer novú identitu, a tak dlho popierala, že by jej symptómy súviseli s prsným implantátom, no po návšteve vynikajúceho chirurga vyšetrenia ukázali, že Harris mala silný zápal v oboch prsníkoch.

Nakoniec jej implantáty odstránili počas päťhodinovej operácie a zdravotný stav Sarah sa takmer okamžite zlepšil. Hovorí, že má pocit, že sa konečne nadýchla. Kvôli jednej fotke si napísala na telo všetky príznaky, o ktorých si myslí, že ich spôsobila prítomnosť prsného implantátu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SARAH HARRIS (@iamsarahharris)

Súvisiace články