Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nechutné: Rozviedol sa s manželkou, aby mohol mať ďalej sex s vlastnou matkou
Zdielať na
Life

Nechutné: Rozviedol sa s manželkou, aby mohol mať ďalej sex s vlastnou matkou

Zdroj: The New Day

Manželke začal byť podozrivý vzťah medzi jej manželom a jeho matkou, pretože spolu trávili príliš veľa času. Hrozí im až 15 rokov väzenia a do konca života môžu byť evidovaní ako sexuálni delikventi za incest.

Bena Forda (32) opustila matka, keď bol ešte dieťa. Muž sa ju v dospelosti vydal hľadať a nakoniec našiel Kim West (51). Muž napísal list svojej matke a potom sa stretli o rok neskôr, v roku 2015.

Keď jej syn napísal, žena sa s ním chcela okamžite stretnúť a tvrdí, že sa jej okamžite zdali s ním sexuálne sny, muž krátko potom napísal svojej žene:

Vždy, keď som s tebou mal sex, odkedy som sa s ňou stretol, predstavoval som si, že bozkávam ju, inak by som to nedokázal

- cituje The Sun.

Keď sa stretli, dokázal o Kim uvažovať iba ako o „sexuálnej partnerke“ a nie ako o svojej matke. Ford inak predstavil svoju ženu matke, o čom Kim vypovedá, že jeho manželka Victoria bola veľmi milá, ale nezblížili sa, pretože na ňu žiarlila. Victorii začal byť podozrivý vzťahu medzi mužom a jeho matkou, pretože spolu trávili príliš veľa času.

Muž nakoniec opustil svoju manželku v roku 2016 kvôli svojej matke, s ktorou mal „úžasný“ sexuálny vzťah. Kvôli zákonom v Michigane sa musia skrývať.

Viem, že ľudia hovoria, že sme hnusní a mali by sme vedieť ovládať svoje city, ale keď ťa zastihne takáto šialená láska, si ochotný sa všetkého vzdať a bojovať za ňu

- uviedla Kim.

Za incest im hrozí až 15 rokov väzenia a do konca života môžu byť evidovaní ako sexuálni delikventi.

Súvisiace články