Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vážila neuveriteľných 165 kíl: Dnes má o 90 menej!
Zdielať na
Life

Vážila neuveriteľných 165 kíl: Dnes má o 90 menej!

Zdroj: Chuck Hill/Shannon Hinkle

Jillian Rogue bola závislá na jedle, jednoducho nedokázala odolať gastronomickým pôžitkom. Keď si uvedomila, ako strašne priberá, mala depresiu.

Po nespočetných neúspešných pokusoch o schudnutie, sa mladá dievčina nakoniec rozhodla konečne prijať samu seba takú, aká bola. Vtedy vážila 165 kíl.

Vytvorila si instagramový profil, na ktorom zverejňovala sériu profesionálnych fotografií a pomaly si získavala čoraz väčšiu pozornosť ako plus size modelka. Desiatky žien jej denne píšu, že na ňu vzhliadajú ako na vzor, ​​a minimálne toľko mužov, ktorým sa zdá byť sexi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jillian Rogue (@jillian.rogue)

Jillian nabrala obrovské sebavedomie a začala vyliezať zo svojej slimačej ulity, chodiť medzi ľudí, zabávať sa. To všetko ju odvádzalo od jej predchádzajúcej vášne pre jedenie, takže si to ani nevšimla a začala pomaly chudnúť. Dnes verí, že po prekonaní depresie, začala byť sama sebou, ale hlavne dokázala vedome zmeniť svoj životný štýl.

Celkovo schudla 90 kíl a teraz môže konečne žiť plnohodnotný život, zdravá ako repa. Prekvapuje ju však, koľko nepotrebnej a ​​nadbytočnej kože jej na tele zostalo.

Súvisiace články