Jasno
26°
Bratislava
Beáta
28.6.2024
Sú mimozemšťania medzi nami? Prečo sme nenašli ich taniere?
Zdielať na

Sú mimozemšťania medzi nami? Prečo sme nenašli ich taniere?

Pozrite si tiež archívne video o UFO nad Amerikou.

Sú ukrytí v našej spoločnosti? Jeden výskumník vyslovuje silné tvrdenie.

Ohľadom mimozemských civilizácií existuje veľmi zaujímavá štúdia, ktorá tvrdí, že mimozemšťania žijú tajne medzi nami. Táto teória vychádza z knihy Maca Tonniesa s názvom Kryptoterestriáli. Podľa Tonniesa, ak chýbajú dôkazy o existencii mimozemšťanov, možno hľadáme odpovede na nesprávnom mieste. Namiesto mimozemšťanov by sme mali hľadať pozemské bytosti, ktoré sú technologicky vyspelé a pred ľudstvom skryté.

Tonniesova teória nabáda ľudí, aby hľadali stopy mimozemského života nielen vo vesmíre, ale aby hľadali dôkazy o skrytých civilizáciách aj na Zemi. Teória tiež naznačuje, že títo kryptoterestriáli môžu zámerne klamať ľudí, aby ich vnímali ako mimozemských návštevníkov.

V posledných rokoch sa objavuje čoraz viac oficiálnych vyšetrovaní a svedectiev o UFO a neidentifikovaných atmosférických javoch (UAP). Napríklad bývalý spravodajský dôstojník David Grusch tvrdí, že Pentagon desaťročia zatajoval dôkazy o mimozemských technológiách a vykonával dekonštrukčné programy.

Na vysvetlenie fenoménu UFO boli predložené aj iné teórie. Niektorí napríklad špekulujú, že UFO sú v skutočnosti ľudia cestujúci v čase z budúcnosti, ktorí sa vracajú do minulosti, aby študovali svoju vlastnú históriu. A stanfordský profesor Garry Nolan tvrdí, že mimozemský život je už tu a vláda USA tieto javy skúma.

Táto téma je predmetom neustálych diskusií vo vedeckej komunite a medzi širokou verejnosťou. Hoci neexistuje žiadny definitívny dôkaz o existencii mimozemského života, takéto teórie naďalej vyvolávajú veľký záujem a podnecujú ľudí k ďalšiemu výskumu a skúmaniu.

Súvisiace články