Jasno
16°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vedci objavili niečo nepochopiteľné: Manipulujú so Zemou mimozemské civilizácie?
Zdielať na
Chill

Vedci objavili niečo nepochopiteľné: Manipulujú so Zemou mimozemské civilizácie?

Zdroj: Pixabay

Našli sa jasné dôkazy vonkajšieho zásahu.

Pôvod života na Zemi je pre vedecký svet stále záhadou. Zároveň je čoraz pravdepodobnejšie, že prvé organizmy dorazili na našu planétu z cudzieho miesta, cez vesmír a prežili všetky nástrahy.

O tom je v podstate hypotéza panspermie, ktorá sa objavila už u starých Grékov v 5. storočí pred Kristom. Semená života sú podľa toho prítomné všade vo vesmíre a dokážu oplodniť vhodné miesta.

Ak je toto všetko pravda, potom je život vo vesmíre možno oveľa bežnejší, než si dovolíme predstaviť, a preto je zvláštne, že ľudská rasa sa zatiaľ cíti veľmi osamelá, keďže sme dodnes nenašli žiadne stopy vyspelých civilizácií.

Teóriu panspermie však čiastočne potvrdzuje ohromujúci objav nedávno výskumníkov. Počas zberu vzoriek v stratosfére, presnejšie v pásme atmosféry vo výške 23-27 kilometrov, sa našli úžasné biologické entity.

Ich štruktúra je zreteľne odlišná od tej pozemskej, no zároveň ich možno považovať dokonca za umelé a najzvláštnejšie je, že svojou hmotou neustále prúdia na našu planétu. Ide o malé guľôčky, ktoré majú ako kameň tvrdý a odolný titánovo-vanádiový obal, no vo vnútri sa nachádzajú uhlík, kyslík a iné organické látky.

Naozaj to vyzerá, akoby ich vytvorila vonkajšia inteligentná civilizácia špeciálne za účelom vytvorenia života na cudzích planétach v súlade s teóriou panspermie. Ďalšie skúmanie guľôčok môže odhaliť nové tajomstvá.

A titanium-vanadium sphere with both biology-like filaments on outside and mucoid material oozing out of sphere EDX at C and O only.

Súvisiace články