Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nad Londýnom bolo za bieleho dňa vidieť tri UFO: Pripravujú sa zasiahnuť na Zemi, ktorá je v kríze?
Zdielať na
Chill

Nad Londýnom bolo za bieleho dňa vidieť tri UFO: Pripravujú sa zasiahnuť na Zemi, ktorá je v kríze?

Zdroj: Gianluca Carenza/Unsplash

Neznáme objekty sa takmer v rovnakom čase objavili aj v iných častiach planéty.

Anglicko trpí bezprecedentným suchom a je uprostred politickej krízy s premiérom Borisom Johnsonom, ktorý bol nútený odstúpiť. Za týchto okolností nie je prekvapujúce, že sa 12. júla nad hlavným mestom Londýn objavili tri neznáme lietajúce objekty.

Predmety mali tvar pravidelnej gule a leskli sa, ako obrovské kvapky vody. Ukázali sa za bieleho dňa a podľa svedkov išli najprv jedným smerom, potom druhým, no vždy zostali spolu.

Samozrejme, aj tu prišla na rad balónová teória, ale podľa vyznávačov UFO by vietor nedokázal takto hýbať žiadnymi predmetmi, boli evidentne pod inteligentnou kontrolou. Najstrašidelnejšie na tom všetkom je, že takéto gule boli nedávno spozorované na viacerých miestach na Zemi, ako keby to boli nejaké prieskumné sondy.

Minulý rok britská vláda otvorene vyhlásila, že sa nezaoberá otázkami údajných UFO objavujúcich sa vo vzdušnom priestore, pretože neznáme objekty nepredstavujú pre krajinu žiadnu vojenskú hrozbu už najmenej 50 rokov.

Tento postoj sa však môže ľahko zmeniť aj v ostrovnom štáte, už len preto, že Američania nedávno uznali existenciu zvláštnych nebeských úkazov. Pentagon uvádza, že od roku 2004 vojenskí piloti zaznamenali 144 nevysvetliteľných pozorovaní.

Ohľadom londýnskych UFO zatiaľ nebolo doručené žiadne oficiálne oznámenie, no je zvláštne, že takmer v rovnakom čase bol podobný úkaz odfotografovaný v americkom štáte Nebraska neďaleko mesta Omaha. Cudzí predmet sa tam objavil aj v podobe obrovskej „kvapky vody“, čo je vzhľadom na extrémne sucho unikátny prírodný úkaz.

Súvisiace články