Polojasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Hromadná bitka v Lidli: Bitka zákazníkov o zľavnené mäso
Zdielať na
Video

Hromadná bitka v Lidli: Bitka zákazníkov o zľavnené mäso

Zdroj: YouTube/Rešetka (screenshot)

Zákazníci Lidla sa bili o mäso zo špeciálnej ponuky. Bitku v predajni zachytili na video.

S blížiacimi sa sviatkami majú ľudia tendenciu trochu strácať zdravý rozum a chcú vykúpiť polovicu obchodu. Teraz, keď je pred nami štvordňový predĺžený víkend, sa dalo očakávať, že nakupujúci opäť vtrhnú do obchodov a budú míňať svoje peniaze.

Predveľkonočné akcie môžu byť pre nakupujúcich mimoriadne lákavé, najmä ak ponúkajú mäso, šunku alebo vajcia za výhodnú cenu. Je však prehnané, že niektorí ľudia sú ochotní sa navzájom pozabíjať, aby získali niekoľko kilogramov mäsa alebo posledný bochník chleba skôr ako ostatní. Zvykli sme si, že v Spojených štátoch sa ľudia pri výhodných ponukách správajú menej ako normálne, ale v Európe sa často nestáva, aby sme videli hromadnú bitku pre výhodné ponuky.

V posledných dňoch sa na internete objavilo video, na ktorom sa niekoľko nakupujúcich dôchodcov bije v Lidli v belehradskej štvrti Borča pre výpredaj čevapčiči. Jeden zo zákazníkov ich opísal: 

"Boli ako zvieratá."

Krátko nato sa objavili videá hromadnej bitky v inom Lidli v Srbsku, kde sa zákazníci bili rukami po chrbtoch pre špeciálnu ponuku bravčového kolena. Podľa správ miestnej tlače sa ľudia medzi sebou bili dáždnikmi, pretože každý chcel kus mäsa, ktoré sa predáva po 400 dinárov za kilogram.

Z tohto incidentu vznikli aj videá, na ktorých vidieť, ako sa ľudia tlačia okolo chladiacich pultov spoločnosti Lidl a bijú sa o bravčové pliecka. Klip z bitky v predajni si môžete pozrieť nižšie:

Súvisiace články