Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Na ostrove bolo nájdené UFO: Trosky mimozemskej lode sú jasne viditeľné aj na mape Google
Zdielať na
Video

Na ostrove bolo nájdené UFO: Trosky mimozemskej lode sú jasne viditeľné aj na mape Google

Zdroj: YouTube/Secret Planet

Na ostrove sa našli trosky UFO.

Používateľ služby Mapy Google urobil úžasný a desivý objav. Na mape Google našiel neobývaný ostrov, na pobreží ktorého je podľa jeho názoru vidieť vrak havarovanej mimozemskej lode. Používateľ menom Dansterdj odfotil časť mapy, kde je viditeľné UFO.

„Práve som sa pozeral na oceány na Google Earth, keď som narazil na niečo strašidelné. Je to piesočný ostrov uprostred ničoho, ktorý som začal objavovať a vtedy som narazil na túto zvláštnosť. Čo by to mohlo byť? A prečo je na opustenom ostrove?"

Podľa používateľa mohlo na tomto maličkom koralovom ostrove v tom čase pristáť UFO, ale bola to nehoda a jej stopy môže objaviť každý, kto sa bližšie pozrie na mapu Google.

@googlemapsfun What do you think??? #googleearth #googlemaps #googlemapsfun ♬ Scary - Background Sounds

Medzi komentujúcimi sa nájdu aj takí, ktorí sa vážne domnievajú, že zábery môžu byť troskami mimozemského lietajúceho objektu, avšak podľa niektorých sa táto loď nezrútila, ale bola tam odvlečená. Podľa iných nie je možné tak jasne tvrdiť, že by na pláži naozaj mohlo byť UFO, no priznali, že je to skutočne hrôzostrašné. Podľa racionálne uvažujúcich ľudí by mohlo ísť o vrak lode, ktorá sa vyplavila na breh v 19. storočí a tí vtipnejší vtipkovali s názvom ostrova, že na obrázku je určite miestna kaviareň Starbucks.

Ostrov Starbuck patrí do súostrovia 33-och ostrovov republiky Kiribati v Oceánii a je pomerne dlho úplne neobývaný. Bol pomenovaný po americkom kapitánovi Valentinovi Starbuckovi, ktorý ako prvý vstúpil na ostrov v roku 1825. Nebol to však on, kto ostrov objavil: v roku 1819 ho našla jedna z lodí Východoindickej spoločnosti, no posádka nepristála, len si zapísala súradnice. Za posledných takmer 200 rokov ostrov niekoľkokrát zmenil majiteľov medzi Britmi a Američanmi a potom bol vyhlásený za prírodnú rezerváciu.

Súvisiace články