Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
UFO prenasledovali skutoční Top Gun piloti, videlo to množstvo ľudí: Majú mimozemšťania niečo za lubom?
Zdielať na
Video

UFO prenasledovali skutoční Top Gun piloti, videlo to množstvo ľudí: Majú mimozemšťania niečo za lubom?

Zdroj: Gianluca Carenza/Unsplash

Tentokrát sa mimozemšťania ukázali v Amerike.

Minulý týždeň sa nad Londýnom objavili tri neidentifikované lietajúce objekty, nezvyčajne a za bieleho dňa. Boli ako obrovské kvapky vody a hoci to teoreticky mohli byť balóny, ich pohyb dokazoval, že sú pod inteligentnou kontrolou.

Podľa ľudí, ktorí záznam vyhotovili, sa približne v rovnakom čase objavili „kvapky“, ktoré by mohli byť sondy, aj na iných častiach Zeme a je možné, že mimozemské civilizácie ich používajú na monitorovanie planéty krvácajúcej z množstva rán - sužuje ju epidémia, vojna, hospodárska kríza a klimatická katastrofa.

​V uplynulých dňoch sa neidentifikovaný lietajúci objekt podobný kvapke opäť objavil pred širokou verejnosťou, a to v národnom parku Acadia v americkom štáte Maine. Turisti, ktorí tam boli, natočili dve stíhačky, ktoré prenasledovali lesklý, guľovitý objekt.

Je vtipnou zhodou okolností, že k takémuto nasadeniu skutočných pilotov Top Gun (teda stíhačiek amerického námorníctva) došlo práve v období uvedenia najnovšieho kasového trháku Toma Cruisa. Muž menom Alex McCall bol na turistickej prechádzke so svojou dcérou, keď začuli, ako sa k nim veľkou rýchlosťou blížia stíhačky.

Proti UFO pravdepodobne nemali šancu, no keďže rýchlo zmizli v oblakoch, výsledok prenasledovania zostal neznámy. Alex má 25-ročné skúsenosti s lietaním, takže určite vie, že videli nepozemské lietadlo.

Krátky záznam podľa muža urobila jeho dcéra iPhonom a vôbec s ním nebolo manipulované. Navyše okolo nich stáli desiatky ľudí, takže svedkov toho, čo sa udialo, je dosť.

„Už som videl UFO v roku 1996, takže viem, aké to je. Žiaľ, vtedy som ho neodfotil, ale teraz je jasné, že sme nevideli tretie bojové lietadlo“

- uviedol Alex.

Súvisiace články