Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Najhorší deň môjho života: Jennifer Lawrence prezradila, čo bola najťažšia scéna filmu Don't Look Up!
Zdielať na
Video

Najhorší deň môjho života: Jennifer Lawrence prezradila, čo bola najťažšia scéna filmu Don't Look Up!

Zdroj: NETFLIX

Jennifer Lawrence na svojom turné porozprávala príbeh z nakrúcania úspešného filmu Don't Look Up!, ktorý okorenila vyhlásením, že išlo o najhorší deň v jej živote.

Zdá sa, že natáčanie filmu Adama McKaya nebola pre všetkých len radosť a zábava. JLaw uviedla, že s jednou scénou mala neskutočne veľa problémov, takže sme v titulke vôbec nepreháňali. Navyše by ste len ťažko uhádli, ktorá zo scén to mohla byť.

Nebudeme vás ďalej napínať. Danú scénu ste mohli vidieť hneď na začiatku filmu, keď si Lawrencovej postava pohmkáva pieseň od Wu Tang Clan Ain’t Nuthing ta F’Wit, zatiaľ čo skúma oblohu a chrúme malý toast.

Nemal to byť jej prvý deň nakrúcania, a tak si povedala, že bude mať dostatok času naučiť sa text naspamäť, no pre COVID museli nakrúcanie preložiť, a tak musela pred celým štábom v hangáre mrmlať rapovú skladbu, ktorej text ledva poznala. Bolo to pre ňu strašne trápne, ale samozrejme, nielen preto išlo o najhorší deň v jej doterajšom živote.

V ten deň totiž prišla aj o jeden zo zubov. Neprezradila, ako k tomu došlo, ale pointou je, že do konca nakrúcania nemohla ísť k zubárovi, takže to musela celé odohrať bez zubu.

Aj keď veríme, že to určite nebolo príliš komfortné, možno ju uteší skutočnosť, že si to vytrpela pre jeden z najlepších filmov roka. Teda podľa nás.

Súvisiace články